ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Daniel: Παράταση στα δωρεάν διόδια της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου

Κακοκαιρία Daniel: Παράταση στα δωρεάν διόδια της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου
EUROKINISSI.

Με εντολή του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα και του Υφυπουργού αρμόδιου για τις Υποδομές, Νίκου Ταχιάου.

Παρατείνεται έως μεθαύριο στις 06:00 η δωρεάν διέλευση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα από τα διόδια στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και τη διασταύρωση της Εγνατίας Οδού με την Ιονία Οδό, ύστερα από νέα εντολή του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα και του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιου για τις Υποδομές, Νίκου Ταχιάου.

Η απόφαση για παράταση ελήφθη με σκοπό τον περιορισμό του κόστους μετακίνησης, λόγω της διακοπής κυκλοφορίας στην ΠΑΘΕ, μεταξύ Αθηνών και Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel και με δεδομένη την επιπλέον επιβάρυνση, που θα προκύψει από αυτήν την εναλλακτική διαδρομή.

Το κόστος για την ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. αναλαμβάνει το Δημόσιο, δυνάμει της Σύμβασης Παραχώρησης, ενώ, θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση εάν απαιτηθεί τυχόν παράταση του έκτακτου αυτού μέτρου. Τέλος, η παραχωρησιούχος εταιρεία οφείλει να διατηρεί αναλυτική καταγραφή των διελεύσεων.

Σχετικές ειδήσεις