ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στην Καλαμαριά: Ακαριαίος ο θάνατος της 42χρονης

Δολοφονία, αυτοκτονία
Eurokinissi

Ο αστυνομικός που σκότωσε την πρώην σύζυγό του και αυτοκτόνησε φέρεται να μην άντεξε την απόρριψη, όπως ανέφερε φίλος του

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την εν ψυχρώ δολοφονία της 42χρονης στην Καλαμαριά από τον 38χρονο αστυνομικό και πρώην σύζυγό της.

Ο 38χρονος αστυνομικός περίμενε τα δύο ανήλικα παιδιά τους (12 και 14 ετών) να επιβιβαστούν πρώτα στο σχολικό λεωφορείο και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι. Μόλις είδε την πρώην σύζυγό του την πυροβόλησε, χωρίς εκείνη να προλάβει να αντιδράσει. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος και οι γείτονες ειδοποίησαν το 100, λέγοντας ότι άκουσαν πυροβολισμούς.

Όταν στο διαμέρισμα της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη έφτασαν οι αστυνομικοί, ήταν ήδη αργά, γιατί η 42χρονη είχε χάσει τη ζωή της και ο αστυνομικός είχε αυτοκτονήσει. Ο αστυνομικός, μετά το συναινετικό διαζύγιο που είχε πάρει από την πρώην σύζυγό του, διέμενε με τους γονείς του. Μάλιστα, όπως είπε φίλος του: «Έλεγε στον πατέρα του ότι θα τη σκοτώσει».

Όπως ανέφερε ο φίλος της οικογένειας, η 42χρονη είχε αποφασίσει να χωρίσουν οι δρόμοι τους και πριν από λίγους μήνες είχαν πάρει συναινετικό διαζύγιο ενώ ο 38χρονος είχε τακτικά επαφή με τα δυο παιδιά του.

Ο αστυνομικός, σύμφωνα πάντα με όσους τον ήξεραν, ζητούσε επανασύνδεση με την πρώην σύζυγό του, όμως εκείνη του είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα γύριζε πίσω. Σύμφωνα με πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, το ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει καμία αστυνομική υπηρεσία για ενδοοικογενειακό πρόβλημα, ούτε υπήρχε κάποια καταγγελία από την πλευρά της γυναίκας για απειλές ή βίαιη συμπεριφορά.

Το 2023, το ζευγάρι χώρισε με συναινετικό διαζύγιο, με το οποίο ρυθμίστηκαν οι μέρες και ώρες που θα βλέπει τα παιδιά.

Ο αστυνομικός Λ. Μ. υπηρετούσε στο τμήμα της Υ.Τ.Ε.Β.Ε. (Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος), ενώ του είχε αφαιρεθεί το υπηρεσιακό όπλο. Η τοποθέτησή του σε υπηρεσία γραφείου οφείλεται σε πρόβλημα τενοντίτιδας που αντιμετώπιζε.