ΕΛΛΑΔΑ

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Εισπρακτική "άρπαξε" την αποζημίωση για τις πλημμύρες από τον πεθερό μου»

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Εισπρακτική "άρπαξε" την αποζημίωση για τις πλημμύρες από τον πεθερό μου»
Glomex

Μέσα από τον τραπεζικό λογαριασμό του πλημμυροπαθή πεθερού του κατήγγειλε ο Θανάσης Βισκαδουράκης ότι «έκαναν φτερά» οι 6.500 ευρώ που είχαν καταβληθεί ως αποζημίωση για τις καταστροφές από την κακοκαιρία Daniel

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου ο Θανασης Βισκαδουράκης, λέγοντας πως εισπρακτική εταιρεία πήρε τις 6.500 ευρώ της αποζημίωσης που είχαν καταβληθεί στον πλημμυροπαθή πεθερό του.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε πως τα χρήματα «έκαναν φτερά» από τον τραπεζικό λογαριασμό του πεθερού του: «Με πήρε τώρα τηλέφωνο ο πεθερός μου από τον Παλαμά Καρδίτσας και μου είπε ότι του σήκωσαν τα λεφτά. Είναι έξω από την τράπεζα και τσακώνεται. Έκλαιγε για τη φτώχεια του και την καταστροφή του».

Στο στούντιο βρισκόταν ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας, ο οποίος άκουσε την καταγγελία σε ζωντανή σύνδεση και επεσήμανε πως μία τέτοια τακτική είναι παράνομη, καθώς τα χρήματα της αποζημίωσης, όπως είπε, είναι ακατάσχετα, επομένως δεν γίνεται να συμψηφιστούν με άλλες υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος.

«Να σώσουμε κι άλλους συγχωριανούς», είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης τονίζοντας: «Ο Βλοχός έχει καταστραφεί 100%».