ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση γονιών σε νταήδες μαθητές

Λαμία: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση γονιών σε νταήδες μαθητές
GLOMEX

Γονείς επιτέθηκαν σε μαθητές που είχαν απειλήσει τα παιδιά τους εντός κι εκτός του σχολείου στη Λαμία - Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Λαμία, με γονείς να επιτίθενται σε μαθητές που είχαν κάνει μπούλινγκ στα παιδιά τους.

Συγκεκριμένα ένας 17χρονος μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ στη Λαμία στον χώρο του σχολείου από δύο 16χρονους μαθητές. Οι νεαροί νταήδες απείλησαν τον μαθητή λέγοντάς του: «ή θα γονατίσεις να προσκυνήσεις για να σε τραβήξουμε βίντεο και θα το ανεβάσουμε στα social media ή θα σε μαχαιρώσουμε». Ο 17χρονος αντέδρασε, ωστόσο η επίθεση αυτή είχε συνέχεια.

Οι δύο 16χρονοι επιτέθηκαν στον άλλο ανήλικο έξω από τον χώρο του σχολείου και τότε ο μαθητής ειδοποίησε αμέσως τον πατέρα και τον θείο του.

Οι νταήδες μαθητές που είχαν σχολάσει και κατέβαιναν την οδό Υψηλάντη, δέχτηκαν επίθεση από τους συγγενείς των 16χρονων παιδιών, λίγο πιο πάνω από την «Άνοιξη».

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν έναν 16χρονο μαθητή ο οποίος ήταν χτυπημένος στο πρόσωπο. Όπως ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς δέχτηκε αναίτια επίθεση από ενήλικες οι οποίοι πριν είχαν επιτεθεί και σε άλλους μαθητές που προπορευόταν.

Ο πατέρας του 17χρονου συνελήφθη επίσης.

Το τελευταίο διάστημα τα περιστατικά βίας μεταξύ νεαρών ατόμων στη Λαμία έχουν αυξηθεί ανησυχητικά, όταν μάλιστα εμπλέκονται και ανήλικοι μαθητές. Τώρα βλέπουμε να μπαίνουν στο χορό και οι γονείς.