ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Μητέρα κατήγγειλε απόπειρα απαγωγής του 10χρονου παιδιού της: «Το ρωτούσε “πού πας;”»

Εύβοια: Μητέρα κατήγγειλε απόπειρα απαγωγής του 10χρονου παιδιού της: «Το ρωτούσε “πού πας;”»

Καταγγελία - σοκ μητέρας ενός 10χρονου παιδιού, από το Μαντούδι Ευβοίας.

Τρόμος επικρατεί στην Εύβοια για τις απόπειρες απαγωγής ανηλίκων. Άλλο ένα περιστατικό είδε το «φως» της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στο Μαντούδι Ευβοίας, αφού μητέρα κατήγγειλε την απόπειρα απαγωγής του 10χρονου γιου της.

Συγκεκριμένα, η κυρία Μαρία, η μητέρα του 10χρονου αγοριού που παρ’ ολίγον να απαχθεί στο Μαντούδι, περιέγραψε τη φρίκη που έζησε το παιδί της, στη μέση του δρόμου, μιλώντας στο MEGA.

Ο ανήλικος περπατούσε στο δρόμο πηγαίνοντας στο φροντιστήριο, όταν ένας 50χρονος άνδρας τον σταμάτησε και άρχισε να τού κάνει διάφορες ερωτήσεις, όπως: «Ποιοι είναι οι γονείς σου;», «τι κάνεις μόνος σου εδώ;» και στη συνέχεια τον ρώτησε εάν ήθελε να πάει στο σπίτι του.

«Το παιδί δεν μού το είπε αμέσως»

«Τη στιγμή που πήγαινε στο φροντιστήριο ένας τύπος άρχισε να τού κάνει διάφορες ερωτήσεις, τύπου «πως σε λένε;», «για που το έβαλες;», «ποιοι είναι οι γονείς σου;». Το παιδί κοντοστάθηκε, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Όταν του είπε «θες να έρθεις να σου δείξω κάτι φοβερό που έχω στο σπίτι μου;», το παιδί φοβήθηκε και έτρεξε να κρυφτεί», αποκάλυψε.

Την επόμενη ημέρα, το παιδί τής ανέφερε όσα συνέβησαν. Όπως της είπε, δεν είχε ξαναδεί τον άντρα, ούτε το αυτοκίνητό του.

Η μητέρα του 10χρονου προσέθεσε: «Το παιδί δεν μου το είπε αμέσως, γιατί πήγε στο φροντιστήριό του. Το ανέφερε στη δασκάλα του το γεγονός, βέβαια η δασκάλα δεν με ενημέρωσε αμέσως.

Όποιος ακούει ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει εκείνη τη στιγμή να ενημερώνει τους γονείς. Εάν είχαμε κινηθεί νωρίτερα, η αστυνομία είπε πως ίσως και να τους είχαν πιάσει».

«Επειδή τα παιδιά δεν πονηρεύονται και μπορεί να ξεχνάνε πιο εύκολα από τους μεγάλους, ας ρωτήσουν οι γονείς τα παιδιά τους. Οτιδήποτε περίεργο βλέπουν να το λένε κατευθείαν», ολοκλήρωσε η κυρία Μαρία.

Σχετικές ειδήσεις