ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: Το «αντίο» του Αλέξη Γεωργούλη - «Καλό ταξίδι αγαπημένε»

Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: Το «αντίο» του Αλέξη Γεωργούλη - «Καλό ταξίδι αγαπημένε»

Ο Αλέξης Γεωργούλης αποχαιρέτησε τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα με τον οποίον συνεργάστηκαν στη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων»

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα έχει προκαλέσει μεγάλο πόνο στον καλλιτεχνικό κόσμο, ο οποίος δεν μπορέι να πιστέψει ότι ο ηθοποιός έφυγε τόσο νέος από τη ζωή.

Φίλοι του, συνεργάτες του από τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης από το πρωί ανεβάζουν φωτογραφίες και στέλνουν το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο για έξι ολόκληρους μήνες.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, με τον οποίο συνεργάστηκαν στη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων», αποχαιρέτησε τον ηθοποιό, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του σε στόρι στο Instagram.

«Καλό ταξίδι αγαπημένε Αλέξανδρε», έγραψε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: Το συγκινητικό «αντίο» του Βασίλη Παλαιολόγου στον ηθοποιό

Ο συμπρωταγωνιστής του από τη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων», Βασίλης Παλαιολόγος, με τον οποίο υποδύονταν τους «κολλητούς», του είπε αντίο αναρτώντας φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς.

«Φεύγουν νέοι άνθρωποι» έγραψε ο Βασίλης Παλαιολόγος, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τα παρασκήνια των γυρισμάτων.

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, τους τελευταίους έξι μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο, από την οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.

«Αντίο σε έναν καλό συνάδελφο που δεν είχα την τύχη να γνωρίσω ούτε να δουλέψω μαζί του.. Κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς. Πάλεψε για 6 μήνες με την ασθένεια του καρκίνου, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.. Για τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα μόνο καλά λόγια έχω ακούσει» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.