ΕΛΛΑΔΑ

«Μαύρη Χήρα» της Κοιλάδας: Πέταξε τα μαύρα και κάνει πασαρέλα στον Κορυδαλλό

«Μαύρη Χήρα» της Κοιλάδας: Πέταξε τα μαύρα και κάνει πασαρέλα στον Κορυδαλλό

Στις φωτογραφίες που προβλήθηκαν από τη φυλακή Κορυδαλλού είναι χαμογελαστή και δείχνει εξαιρετικά ευδιάθετη

Η «Μαύρη Χήρα της Κοιλάδας», κατά κόσμον Δήμητρα Βούλγαρη, το 2014 δολοφόνησε τον σύζυγό της Θανάση Λάμπρου καπετάνιο στο επάγγελμα , και προσποιούταν ότι δεν ήξερε πού βρίσκεται, ενώ μάλιστα τον αναζητούσε και μέσω της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».

Η γυναίκα όπως έμεινε γνωστή, κρατείται από τότε στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά φαίνεται πως η ψυχολογία της είναι ακμαία, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Alpha.

Σύμφωνα με φωτογραφίες η χήρα του καπετάνιου συμμετείχε σε επίδειξη μόδας στις φυλακές Κορυδαλλού, κάνοντας πασαρέλα με εκκεντρικά σύνολα μαζί με άλλες συγκρατούμενές της.

Θέμα του συγκεκριμένου event ήταν, "Η γυναίκα μέσα από τις δεκαετίες".

Σημειώνεται πως η ίδια, παρότι τρόφιμος φυλακών, σπουδάζει παράλληλα στον τομέα της επιχειρηματικότητας.

Η δολοφονία του καπετάνιου στην Κοιλάδα

Ήταν 8 Δεκεμβρίου του 2014 όταν ο 42χρονος καπετάνιος Θανάσης Λάμπρου βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού ενός φίλου του.

Σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου, αλλά και του Εφετείου, ο άτυχος άνδρας δολοφονήθηκε από τη σύζυγό του, η οποία αρχικά φέρεται να ομολόγησε, αλλά αργότερα πήρε πίσω την ομολογία της, αρνούμενη να την υπογράψει.

Η «Μαύρη Χήρα της Κοιλάδας» καταδικάστηκε σε ισόβια για ανθρωποκτονία από πρόθεση συν 18 μήνες για οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Στις φωτογραφίες που προβλήθηκαν είναι χαμογελαστή και δείχνει εξαιρετικά ευδιάθετη. Η ίδια άλλωστε έχει προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και πιστεύει ότι τα ισόβια θα «σπάσουν» και θα βρεθεί ξανά στο σπίτι της με τους γονείς και την κόρη της.