ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: «Σε κανέναν να μην τύχει αυτό που έχει συμβεί» - Τι λέει μέλος της οικογένειας του 33χρονου

Βόλος: «Σε κανέναν να μην τύχει αυτό που έχει συμβεί» - Τι λέει μέλος της οικογένειας του 33χρονου

Μακάρι να μην είχε γινει όλο αυτό το πράγμα δηλώνει άτομο από την οικογένεια του 33χρονου οδηγού στον Βόλο

«Όσο γίνεται προσπαθεί να είναι καλά. Σε κανέναν να μην τύχει αυτό που έχει συμβεί», δηλώνει το οικογενειακό περιβάλλον του 33χρονου οδηγού της μηχανής που παρέσυρε και σκότωσε το 4 μηνών βρέφος στο σοκαριστικό δυστύχημα που σημειώθηκε το Σάββατο στην οδό Ιάσονος στον Βόλο.

«Η άλλη οικογένεια, οι άνθρωποι έχουν χάσει το παιδάκι τους. Συμπονώ τους άλλους ανθρώπους», λέει άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον του 33χρονου και προσθέτει «Μακάρι να μην είχε γίνει όλο αυτό το πράγμα. Ήταν μία κακή στιγμή και για τις δύο οικογένειες, πονάμε και για τα δύο παιδιά. Δεν έχω λόγια, δεν εκφράζεται αυτό με λόγια», αναφέρει στο MEGA.

«Εμένα η αγωνία μου συνεχίζει, εμείς θα έχουμε έναν αγώνα μεγάλο για όλη μας την ζωή, δεν τελειώνει αυτό. Θα το κουβαλάει για όλη του την ζωή, είτε τιμωρηθεί, είτε δεν τιμωρηθεί, ότι και να γίνει. Είναι ένα φορτίο για εμάς που θα έχουμε για πάντα», προσθέτει.

«Μας έκλεισε το σπίτι, δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε»

Τα πρώτα λόγια του παππού του βρέφους είναι συγκλονιστικά. «Μας έκλεισε το σπίτι, δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε».

Όπως ανέφερε ο παππούς του τεσσάρων μηνών βρέφους, που βρήκε τραγικό θάνατο, μιλώντας στο MEGA, «το παιδί πέθανε, χάσαμε το αγγελούδι μας».

Είναι ο άνθρωπος που κρατούσε στα χέρια του το βρέφος τη στιγμή που ο οδηγός της μηχανής πέρασε με ταχύτητα από κεντρικό σημείο του Βόλου, τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να του πέσει το μωρό από τα χέρια, να χτυπήσει στο έδαφος και να χάσει τη ζωή του. Ο παππούς είναι σοκαρισμένος, επαναλαμβάνοντας «Μας έκλεισε το σπίτι».