ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Του έσπασαν τη μύτη στα καλά καθούμενα» - Μήνυση για τον ξυλοδαρμό οδηγού του ΟΑΣΘ

Θεσσαλονίκη: «Του έσπασαν τη μύτη στα καλά καθούμενα» - Μήνυση για τον ξυλοδαρμό οδηγού του ΟΑΣΘ
IN TIME

Μία παρατήρηση στάθηκε αφορμή για τον άγριο ξυλοδαρμό ενός οδηγού του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη από ομάδα νεαρών 

Σοκ προκαλεί ο άγριος ξυλοδαρμός ενός οδηγού λεωφορείου του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη από ομάδα νεαρών.

«Είπε σε μία ομάδα 20 ατόμων ένα "ησυχάστε" και βρέθηκε με κάταγμα στη μύτη», περιγράφει ο Γιάννης Δήμκας, πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ στο ThessToday τις δύσκολες συνθήκες υπό τις οποίες καλούνται να εργαστούν καθημερινά οι οδηγοί του Οργανισμού.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε λεωφορείο της γραμμής 72, που εκτελεί το δρομολόγιο ΙΚΕΑ-Νέα Μηχανιώνα, όταν αργά το βράδυ του Σαββάτου νεαροί γρονθοκόπησαν τον οδηγό, ο οποίος κατέληξε στα επείγοντα του νοσοκομείου Παπανικολάου, με σοβαρά τραύματα, ενώ υπέστη κάταγμα στη μύτη.

Ομάδα 20 νεαρών ηλικίας περίπου 18-19 ετών επιβιβάστηκε στο λεωφορείο στη στάση Αγία Τριάδα και έκαναν φασαρία, με αποτέλεσμα ο οδηγός, ηλικίας περίπου 50 ετών, να τους ζητήσει να χαμηλώσουν τους τόνους, καθώς η συμπεριφορά τους ενοχλούσε τους υπόλοιπους επιβάτες του λεωφορείου, ενώ τους ειδοποίησε ότι θα ενημερώσει και την αστυνομία.

Η παρατήρησή του αυτή ήταν η αφορμή για τον άγριο ξυλοδαρμό του από δύο άτομα, που σύμφωνα με το ThessToday είναι πιθανό να χρησιμοποίησαν και κάποιο αντικείμενο. «Τον μαύρισαν στο ξύλο. Πρέπει να είχαν στην κατοχή τους γκλομπ από καουτσούκ, διότι η ζημιά είναι μεγάλη. Τον χτύπησαν άσχημα στο πρόσωπο, του άφησαν σημάδια στα μάτια, στα χέρια, ενώ του προκάλεσαν και κάταγμα στη μύτη», ανέφερε στην ιστοσελίδα ο κ. Δήμκας.

Ο οδηγός, όπως αναφέρουν πληροφορίες, αναμένεται να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων, ενώ έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε.