ΕΛΛΑΔΑ

Έκανε παράπονα για ποσό που χρεώθηκε σε κέντρο αισθητικής και άρπαξε τα χρήματα από το ταμείο

Έκανε παράπονα για ποσό που χρεώθηκε σε κέντρο αισθητικής και άρπαξε τα χρήματα από το ταμείο

Για την περίεργη ληστεία σε κέντρο αισθητική στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν από τις αρχές δύο άτομα 

Μία περίεργη ληστεία σημειώθηκε σε κέντρο αισθητικής στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας άνδρας μπήκε στο ινστιτούτο, κάνοντας παράπονα για το ποσό το οποίο δήθεν χρέωσαν σε πελάτισσα και στη συνέχεια έκλεψε το κουτί με τα χρήματα από το ταμείο του καταστήματος.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας 36 ετών, αλβανικής υπηκοότητας, μπήκε μέσα στο κέντρο αισθητικής, με μία απόδειξη παροχής υπηρεσιών στο χέρι του, ύψους 600 ευρώ με τα στοιχεία μίας 56χρονης γυναίκας, ζητώντας να του επιστρέψουν τα χρήματα. Η υπάλληλος αρνήθηκε και τότε ο άνδρας την έσπρωξε και άρπαξε από το ταμείο ένα μεταλλικό κουτί, το οποίο περιείχε 2.000 ευρώ μετρητά.

Οι αστυνομικοί μετά από έρευνα το μεσημερί της Τρίτης εντόπισαν και συνέλαβαν την 56χρονη, το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ αργότερα το βράδυ της ίδιας ημέρας συνελήφθη και ο 36χρονος ληστής, ο οποίος παρέδωσε και το κουτί με το χρηματικό ποσό.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Στη σύλληψη δύο ατόμων που ενέχονται σε ληστεία σε εταιρεία στο κέντρο της πόλης προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, σε βάρος των οποίων σχημάτισαν σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, υπάλληλος της εταιρείας κατήγγειλε στην ανωτέρω Υπηρεσία ότι απογευματινές ώρες της 20-11-2023, άνδρας εισήλθε στην εταιρεία και κρατώντας απόκομμα απόδειξης με στοιχεία 56χρονης ημεδαπής, απαίτησε να του καταβληθεί το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ. Όταν η υπάλληλος αρνήθηκε, την απώθησε και αφαίρεσε από το χώρο του ταμείου μεταλλικό κουτί που περιείχε χρηματικό ποσό άνω των 2.000 ευρώ.

Μεσημβρινές ώρες χθες (21-11-2023) αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως εντόπισαν την 56χρονη, η οποία συνελήφθη ως ηθική αυτουργός της ληστείας, ενώ βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός, ως δράστης της ληστείας, ο οποίος και παρέδωσε το αφαιρεθέν μεταλλικό κουτί με το χρηματικό ποσό που περιείχε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα»