ΕΛΛΑΔΑ

Περιστατικό σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ: Τους έκανε παρατήρηση για το τσιγάρο και του έσπασαν την καμπίνα

Περιστατικό σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ: Τους έκανε παρατήρηση για το τσιγάρο και του έσπασαν την καμπίνα

Το περιστατικό βίας εναντίον οδηγού δεν είναι το μόνο, αφού σε άλλο περιστατικό δυο νεαροί είχα επιτεθεί και δείρει οδηγό μέσα σε λεωφορείο

Ένα απίστευτο περιστατικό σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ έγινε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Ο οδηγός έκανε παρατήρηση σε νεαρούς που άναψαν τσιγάρο και εκείνοι έσπασαν την καμπίνα του. Από το επεισόδιο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας.

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, στη στάση «Πρόνοια», στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, στην περιοχή του Φοίνικα. Στο λεωφορείο προς αεροδρόμιο κάποιοι νεαροί άναψαν τσιγάρο και ο οδηγός τους έκανε παρατήρηση. Αυτοί αδιαφόρησαν τελείως και στη συγκεκριμένη στάση ο οδηγός πήρε τον ασύρματο, για να ειδοποιήσει. Οι νεαροί άνδρες έσπασαν με χτυπήματα την καμπίνα του οδηγού και κατέβηκαν από το λεωφορείο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Το περιστατικό βίας εναντίον οδηγού δεν είναι το μόνο, αφού σε άλλο περιστατικό δυο νεαροί είχα επιτεθεί και δείρει οδηγό μέσα στο λεωφορείο της γραμμής 72, στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας, επειδή τους είχε ζητήσει να σταματήσουν να ενοχλούν με τις φωνές τους άλλους επιβάτες.