ΕΛΛΑΔΑ

Γαλήνη Κοεμτζή: Επτά χρόνια μετά το θάνατό της η μητέρα της περιμένει δικαίωση

Γαλήνη Κοεμτζή: Επτά χρόνια μετά το θάνατό της η μητέρα της περιμένει δικαίωση

Επτά χρόνια συμπληρώθηκαν από την ημέρα που η 22χρονη φοιτήτρια Γαλήνη Κοεμτζή άφηνε την τελευταία της πνοή, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη.

Η όμορφη Γαλήνη, φέρεται πως είχε ποζάρει ημίγυμνη για έναν φίλο της φωτογράφο, στην ιδιαίτερη πατρίδα της. Λίγο καιρό μετά οι φωτογραφίες είχαν γίνει γνωστές σε όλη την περιοχή. Η Γαλήνη φέρεται να δέχθηκε εκβιασμούς, χλευασμούς και διαπόμπευση. Ο θάνατός της προκάλεσε έρευνες που έφτασαν μέχρι τα δικαστήρια για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους αθωώθηκαν κι ένας καταδικάστηκε σε 122 μέρες κοινωνικής εργασίας. Ωστόσο η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Το περασμένο Σάββατο στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στα κοιμητήρια Γιαννιτσών η μητέρα της Γαλήνης, πραγματοποίησε μνημόσυνο, με παρούσα όλη την οικογένεια.

«Ήρθε προχθές στο όνειρό μου. Χτύπησε την πόρτα και μου είπε “μαμά μεθαύριο θα με παντρέψεις”. Την παντρεύουμε πάλι σήμερα. Δεν το έχουμε αποδεχθεί ακόμα και θα συνεχίζουμε να ψάχνουμε για τη δικαίωση της Γαλήνης, όσα χρόνια κι αν περάσουν», είπε η μητέρα της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η οικογένεια της Γαλήνης μοίρασε μπομπονιέρες στη μνήμη της και γλυκά.

«Η Γαλήνη έφυγε με φρικτό τρόπο. Εγώ πιστεύω ότι το παιδί μου το δολοφόνησαν. Επτά χρόνια δεν έχουμε βρει δικαίωση, θα τη βρούμε όμως γιατί της το υποσχέθηκα. Δυστυχώς ο χρόνος δεν είναι γιατρός», συνέχισε η μητέρα της Γαλήνης.

Επτά χρόνια μετά τον χαμό της, παίρνει πλέον χαρά από τα υπόλοιπα παιδιά της, αλλά και από την εγγονή της, που έχει πάρει το όνομα της Γαλήνης.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

Διαβάστε επίσης:

«Έγδυσαν» ξανά χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο της Αθήνας – Αυτή τη φορά στα Πατήσια

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της διάρρηξης ΑΤΜ από την συμμορία

Νέο μεγάλο χτύπημα κατά της «πειρατείας» συνδρομητικής τηλεόρασης