ΕΛΛΑΔΑ

Άγριος ξυλοδαρμός ανήλικου στα Χανιά - Στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη το θύμα

Άγριος ξυλοδαρμός ανήλικου στα Χανιά - Στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη το θύμα

Η μητέρα του μαθητή που δέχθηκε την επίθεση σε γυμνάσιο των Χανίων κατέθεσε μήνυση ενώ το παιδί που αντιμετωπίζει πρόβλημα θα μεταφερθεί σε άλλο σχολέιο 

Σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε τη Δευτέρα στα Χανιά με θύμα έναν μαθητής της Γ Γυμνασίου, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από συμμαθητή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, στο συγκεκριμένο σχολείο, το 7ο Γυμνάσιο Χανίων, έχουν καταγραφεί περιστατικά επίθεσης σε βάρος των παιδιών από ανήλικο που αντιμετωπίζει προβλήματα. Ο ανήλικος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα ρινικού οστού, αφότου συμμαθητής του τον ξυλοκόπησε.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Πέτρο Χατζησταύρου, έχουν γίνει όλες οι ενέργειες, δηλαδή έχει ενημερωθεί εγγράφως η διεύθυνση του σχολείου και ο σύλλογος καθηγητών εδώ και ένα μήνα.

Μάλιστα η μητέρα του μαθητή που δέχθηκε την επίθεση κατέθεσε μήνυση, ενώ το παιδί, που αντιμετωπίζει πρόβλημα θα μεταφερθεί σε άλλο σχολείο.

Η ανάρτηση του κ. Χατζησταύρου:

«Συνήθως οι λόγοι των αναρτήσεων μου είναι επαγγελματικοί και προσωπικοί. Η σημερινή ανάρτηση είναι ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 7ου Γυμνασίου. Θέλουμε ως σύλλογος να ενημερώσουμε για την κατάσταση που επικρατεί εδώ και δυο μήνες στο σχολείο μας. Κατάσταση που σήμερα, δυστυχώς οδήγησε σε ένα περιστατικό που εδώ και ένα μήνα είχαμε προειδοποιήσει τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας ότι θα γίνει. (με έγγραφο μας) Υπάρχουν περιστατικά που …πλέον αδυνατεί να λύσει η εκπαιδευτική κοινότητα του Γυμνασίου μας και οι αρμόδιοι…. κωφεύουν . Δώστε λύση ΑΜΕΣΑ . Σήμερα ένα παιδί έφυγε αιμόφυρτο… αύριο ποιος;»