ΕΛΛΑΔΑ

Σαλαμίνα: Αυτή είναι η 43χρονη που πυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι της - Αναζητείται ο σύντροφός της

Σαλαμίνα: Αυτή είναι η 43χρονη που πυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι της - Αναζητείται ο σύντροφός της
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Συναγερμός σήμανε στη Σαλαμίνα, όταν οι Αρχές εντόπισαν νεκρή από πυροβολισμούς μια γυναίκα μέσα στο σπίτι της -  Προς το παρόν, παραμένει άγνωστος ο δράστης και τα αίτια της συμπλοκής.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νωρίτερα το πρωί της Τρίτης μέσα στο σπίτι της με τραύματα από σφαίρες στη κοιλιά και το στήθος στα Αμπελάκια Σαλαμίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα ήταν διαζευγμένη και ζούσε μόνη της στο συγκεκριμένο σπίτι.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι που βρέθηκε νεκρή η 43χρονη:

Όπως ανέφεραν γείτονες, πριν τους πυροβολισμούς άκουσαν καυγά με έναν άνδρα και ειδοποίησαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες της Αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη είναι σε πλήρη εξέλιξη ενώ σημειώνεται ότι η αστυνομία ήδη έχει σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για το τι ενδεχομένως να έχει συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται ως δράστης ο 70χρονος σύντροφός της.

Δείτε τι ανέφερε γείτονας της άτυχης 43χρονης:

Άλλη γείτονας της άτυχης γυναίκας ανέφερε μιλώντας σε δημοσιογράφους

Σε άλλη περίπτωση γείτονας εμφανίστηκε τρομοκρατημένη από τα όσοα συνέβησαν. Δείτε στο βίντεο τι ανέφερε:

Είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για κακοποίηση η 43χρονη

Πριν μία εβδομάδα ο 70χρονος σύντροφος της 43χρονης, που είναι και ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της, την είχε ξυλοκοπήσει άγρια και σήμερα το πρωί της φέρεται να της αφαίρεσε τη ζωή, πυροβολώντας την δύο φορές μέσα στο σπίτι της στην Οδό Αίαντος στη Σαλαμίνα.

Η 43χρονη γυναίκα από τη Σαλαμίνα, που είναι και μητέρα ενός παιδιού, το τελευταίο χρονικό διάστημα πρέπει να βίωνε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του συντρόφου της. Μάλιστα, τον είχε καταγγείλει και για κακοποίηση στις αστυνομικές Αρχές.

Tην 12:00 ώρα της 02/12/2023 παρουσιάσθηκε στο Α.Τ. Σαλαμίνας, η 43χρονη υπέβαλλε έγκληση σε βάρος του συντρόφου της, Π.Χ. για ενδοοικογενειακής βίας. «Εξύβριση, Υπεξαίρεση».

Περί 22:40 ώρα της 01/12/2023, εντός της οικίας τους, εν λόγω άνδρας προκάλεσε απλές σωματικές βλάβες, απείλησε και εξύβρισε την σύντροφό του, ενώ προέβη στην υπεξαίρεση του κινητού τηλεφώνου και του οχήματός της.

Στην παθούσα χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση.

Εκδόθηκαν αναζητήσεις για την σύλληψη του ανωτέρω δράστη εντός των ορίων του αυτοφώρου, λήγοντος την 23:59 ώρα της 02/12/2023.

Οι αστυνομικοί της πρότειναν να πάρει πανικ button και σε περίπτωση που κινδυνεύσει να το ενεργοποιήσει και το δέχτηκε.

Επιπλέον την παρότρυναν να μην επιστρέψει στην οικία όπου διέμεναν, επίσης το δέχτηκε και αποχώρησε με τη μητέρα της για το πατρικό της.

Δράστης αναζητήθηκε στις 2/12 τόσο στην οικία του όσο και σε μέρη του νησιού που σύχναζε χωρίς αποτέλεσμα. Σήμερα περίπου 6:00 άγνωστος μετέβη έξω από την οικία της μητέρας της όπου διέμενε και πιθανόν την πυροβόλησε έξω από την πόρτα του σπιτιού από το κομμάτι της πόρτας που είχε τζάμι.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Κατήγγειλε βιασμό του παιδιού του χωρίς να έχει - Απειλούσε πως θα τους «κάψει όλους»

Don Leon: Δίωξη και για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον τράπερ και τη συμμορία-Πυροβόλησαν αστυνομικούς

Τραγωδία στη Σαλαμίνα: Πυροβόλησαν και σκότωσαν 43χρονη μέσα στο σπίτι της

Σχετικές ειδήσεις