ΕΛΛΑΔΑ

Σαλαμίνα: Συγκλονίζει η μαρτυρία γείτονα - «Την χτυπούσε, την έβριζε και εκείνη φώναζε - πονούσε»

Σαλαμίνα: Συγκλονίζει η μαρτυρία γείτονα - «Την χτυπούσε, την έβριζε και εκείνη φώναζε - πονούσε»
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας // facebook

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Σαλαμίνας από την αποκάλυψη της είδησης της δολοφονίας μιας 43χρονης.

«Την χτυπούσε, την έβριζε και εκείνη φώναζε - πονούσε», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας γείτονας της 43χρονης στη Σαλαμίνα.

Οι Αρχές εντόπισαν την γυναίκα, με τραύματα από σφαίρα στην κοιλιά και το στήθος, μέσα στο σπίτι της στα Αμπελάκια Σαλαμίνας και από τότε έχει ξεκινήσει ένα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 43χρονης, η οποία ήταν διαζευγμένη και είχε έναν 15χρονο γιο, είναι ο 70χρονος σύντροφός της. Και όχι άδικα, καθώς το ζευγάρι είχε απασχολήσει και πάλι τις Αρχές πριν από μερικές ημέρες.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο γείτονας το Σάββατο η γυναίκα με τη μητέρα της επέστρεψαν στο σπίτι για να πάρουν τα πράγματα και εκείνος παραμόνευε απ' έξω. Μάλιστα ο ίδιος άκουγε συχνά το ζευγάρι να τσακώνεται και ανέφερε ότι ο 71χρονος ήταν αρκετά παράξενος.

Η καταγγελία στην αστυνομία

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου η γυναίκα είχε παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα της Σαλαμίνας και είχε υποβάλλει έγκληση εις βάρος του 70χρονου συντρόφου της, για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση.

Όπως έγινε γνωστό, μια ημέρα νωρίτερα, ο 70χρονος άνδρας, έπειτα από έναν τσακωμό την έβρισε, την απείλησε και την χτύπησε. Μάλιστα χειροδίκησε και εναντίον του γιου της. Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας, στη συνέχεια της έκλεψε το κινητό και το αυτοκίνητό της.

Μετά την καταγγελία, οι Αρχές της Σαλαμίνας εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ωστόσο δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Το panic button και η αλλαγή σπιτιού

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί πρότειναν στην 43χρονη να εγκαταστήσει την εφαρμογή panic button στο κινητό της και να την ενεργοποιήσει σε περίπτωση που βρεθεί ξανά σε κίνδυνο.

Την ίδια ώρα την παρότρυναν να μην επιστρέψει στο σπίτι όπου διέμενε με τον 70χρονο και να βρει αλλού κατοικία. Η 43χρονη ακολούθησε τις συμβουλές και για αυτό τον λόγο πήγε και έμεινε με τη μητέρα της στο σπίτι της στην περιοχή Αμπελάκια.

Ωστόσο ούτε το panic button, ούτε η αλλαγή σπιτιού στάθηκαν αρκετά. Σύμφωνα με πληροφορίες το κουμπί κινδύνου δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ, ενώ -όπως όλα δείχνουν- στις 6 το πρωί της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου ο δράστης εντόπισε την 43χρονη στο σπίτι στα Αμπελάκια και την τραυμάτισε θανάσιμα με κυνηγετική καραμπίνα.

Οι μαρτυρίες των γειτόνων

Όπως ήταν φυσικό, η δολοφονία της 43χρονος έχει σοκάρει και αναστατώσει τόσο την γειτονιά στην περιοχή Αμπελάκια όσο και όλη τη Σαλαμίνα. Οι γείτονες της μητέρας της, που ήξεραν την 43χρονη, μιλάνε για μια πολύ καλή γυναίκα. Ενώ όπως είναι αναμενόμενο πολλοί είναι αυτοί που έχουν τρομοκρατηθεί από το έγκλημα.

«Έχω τρομοκρατηθεί με ότι έγινε. Είναι πολύ επικίνδυνα όλα αυτά, γιατί αυτός ο άνδρας αν δεν ξέρει να χρησιμοποιεί το όπλο θα μπορούσε να είχε πετύχει και σκοτώσει οποιοδήποτε» είπα μια γειτόνισσα και συμπλήρωσε: «Τη γυναίκα δεν την ήξερα. Είχε έρθει στη μητέρα της να κρυφτεί».

«Ήταν ένα χρυσό κορίτσι, με ένα παιδάκι. Βρήκε αυτόν τον άνθρωπο, που να ήξερε τι θα την έβρισκε;» δήλωσε μια άλλη γειτόνισσα.

Από το πρωί οι Αρχές έχουν ξεκινήσει ένα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σχετικές ειδήσεις