ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Τρεις συλλήψεις για το θάνατο της ηλικιωμένης με το καθαριστικό

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Τρεις συλλήψεις για το θάνατο της ηλικιωμένης με το καθαριστικό

Ηράκλειο: Η 92χρονη είχε άνοια και δυστυχώς δεν μπορούσε να αντιληφθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το νερό

Αίσθηση έχει προκαλέσει το περιστατικό σε γηροκομείο του Ηρακλείου, με μια ηλικιωμένη να χάνει την ζωή της μετά από κατανάλωση καθαριστικού.

Σημειώνεται ότι το τραγικό συμβάν σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα (4/12), ωστόσο η Αστυνομία ενημερώθηκε χθες.

Μάλιστα, εκτός από τον 53χρονο ιδιοκτήτη της μονάδας, δύο ακόμα άτομα συνελήφθησαν για την υπόθεση. Πρόκειται για την υπεύθυνη βάρδιας 28 ετών αλλά και την 23χρονη νοσοκόμα που φέρεται να έδωσε κατά λάθος το μπουκάλι στην άτυχη γυναίκα.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, και οι τρεις αναμένεται να οδηγηθούν εντός της μέρας ενώπιον του Εισαγγελέα Ηρακλείου.

Εντωμεταξύ στο «φως» έρχονται νεότερες πληροφορίες, για το πως έγινε το τραγικό περιστατικό που οδήγησε στον θάνατο την 92χρονη.

Σύμφωνα με αυτές, την Δευτέρα το πρωί η ηλικιωμένη έπαιρνε το πρωινό της -όπως κάθε πρωί- και φέρεται να ζήτησε νερό. Η νοσοκόμα που της πήγε και το πρωινό, φέρεται να της έδωσε ένα μπουκάλι, το οποίο άνοιξε μπροστά της. Η γυναίκα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, έπινε για αρκετή ώρα - περίπου ένα 20λεπτο - από το περιεχόμενο του μπουκαλιού, όμως, όπως όλα δείχνουν, δεν μπόρεσε να αντιληφθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς όπως προκύπτει από την προανάκριση η 92χρονη είχε άνοια.

Η ηλικιωμένη λίγο μετά ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Στο γηροκομείο αμέσως αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, με δεδομένο ότι μύρισαν και το μπουκάλι από το οποίο ήπιε η άτυχη γυναίκα. Άμεσα τις πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες ενώ ειδοποίησαν και το ΕΚΑΒ, ωστόσο για την άτυχη γυναίκα ήταν ήδη αργά...

Διαβάστε επίσης:

Σαλαμίνα: Ο 71χρονος σκότωσε την 43χρονη και μετά πήγε για καφέ με φίλους του στο Κερατσίνι

Τραγωδία στη Θήβα: Θανατηφόρο τροχαίο για 35χρονη μητέρα δύο παιδιών

«Κυριάκο φίλε μου, δεν σας απειλούμε εάν δεν μας απειλήσετε»: Με αυτή τη διάθεση έρχεται ο Ερντογάν