ΕΛΛΑΔΑ

Βριλήσσια: «Είμαι εθισμένος στην πορνογραφία» - Σάλος με τον κομμωτή που κατέγραφε με κρυφές κάμερες

Βριλήσσια: «Είμαι εθισμένος στην πορνογραφία» - Σάλος με τον κομμωτή που κατέγραφε με κρυφές κάμερες

«Big Brother» είχε κάνει την επιχείρησή του ο κομμωτής από τα Βριλήσσια, ο οποίος είχε τοποθετήσει παράνομα κάμερες στις τουαλέτες και παρακολουθούσε πελάτισσες και εργαζόμενες αλλά και κάμερες στο σπίτι παρακολουθώντας την κόρη του.

Συγκλονισμένη η περιοχή των Βριλησσίων μετά την αποκάλυψη ότι ο 49χρονος κομμωτής είχε εγκαταστήσει δύο κρυφές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες και κατέγραφε τις πελάτισσες και τις εργαζόμενες.

Ο καταστηματάρχης θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα ενώ πρώτα συνελήφθη για παράβαση προσωπικών δεδομένων. Σοκ προκαλεί όσα είπε στους αστυνομικούς, όπως ότι «είναι εθισμένος στην πορνογραφία».

Ο 49χρονος είχε εγκαταστήσει ένα σύστημα καταγραφής και μπορούσε να αρχειοθετεί, να αντιγράφει, να αποθηκεύει, να κάνει αλλαγές, και να ανακτά βίντεο.

Μια ημέρα μετά τη σύλληψή του, η γυναίκα του κατέθεσε ότι ο 49χρονος είχε τοποθετήσει και δύο κάμερες στην τουαλέτα και το υπνοδωμάτιο της θετής της κόρης, και ζήτησε να του ασκηθεί ποινική δίωξη. Μετά από έρευνες που έγιναν στο σπίτι του, προέκυψε ότι ο κομμωτής είχε τοποθετήσει κάμερες στον θερμοσίφωνα και στο καλώδιο της τηλεόρασης.

Ξεσπά η θετή κόρη του κομμωτή - «Είμαι σε σοκ, θέλω να πληρώσει»

Σαν βόμβα «έσκασε» η αποκάλυψη ότι ο 49χρονος άνδρας είχε βάλει κάμερες τόσο στην τουαλέτα του σπιτιού του όσο και στο δωμάτιο των παιδιών της γυναίκας του.

Μάλιστα, αυτή η δεύτερη αποκάλυψη, έγινε μετά από αίτημα της γυναίκας του, μια μέρα μετά τη σύλληψη του κομμωτή. Η θετή κόρη του 49χρονου, μιλώντας στον Alpha, ξέσπασε κατά του πατριού της, λέγοντας ότι είναι σε κατάσταση σοκ και ζητώντας δικαιοσύνη.

«Είναι μία δύσκολη στιγμή για εμάς γιατί βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματικότητα η οποία είναι διαφορετική από αυτή που ζούσαμε τα τελευταία χρόνια. Βρίσκομαι σε σοκ, αλλά νομίζω σε μεγαλύτερο σοκ βρίσκεται η μητέρα μου οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι γίνεται για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση» είπε η θετή του κόρη.

«Θέλω να πληρώσει γι' αυτά που έχει κάνει. Ζητώ δικαιοσύνη, είμαστε εναντίον του και εγώ και η μητέρα μου και η αδερφή της» κατέληξε στις δηλώσεις της.

Ο δικηγόρος των θυμάτων και η υπάλληλος του κομμωτηρίου

Η Μαρία Τσιστράκη, υπάλληλος του κομμωτηρίου, μίλησε στο Mega για τον κομμωτή αλλά και για το ένα είχαν αντιληφθεί κάτι οι υπόλοιποί υπάλληλοι.

«Ήταν ένας άνθρωπος πολύ σωστός και καλός απέναντι μας. Τελικά, ήταν πολύ χειριστικός από ότι κατάλαβα. Τον είχαν βάλει στην οικογένειά μου. Σεβόμουν το μαγαζί που δούλευα και την τελευταία εβδομάδα το μάθαμε. Μία κοπέλα όταν βγήκε έξω τον είδε να κοιτάει στο κινητό την κάμερα. Έβλεπε την τουαλέτα που είχε τις κάμερες, την τουαλέτα που πηγαίναμε 4-5 φορές. Δεν είπε τίποτα και πήγε και έκανε την καταγγελία. Ο άνθρωπος αυτός είχε δύο κινητά», είπε αρχικά.

«Τώρα συνειδητοποιώ πως μετά από κάθε κούρεμα πήγαινε στην τουαλέτα για 10 λεπτά. Τον είχα ρωτήσει εγώ εάν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας που κάθεται τόση ώρα εκεί. Ο συνδυασμός που κάνω τώρα, είναι πως κάθε 15 μέρες περίπου έφευγε, έβγαινε έξω για 2-3 λεπτά, και πήγαινε και έδινε σε κάποιον τα στικάκια. Μας είπε πως ερχόταν ένας φίλος του, και μτο0υ έδινε στικάκια με μουσική γιατί του άρεσε. Μας έλεγε να πίνουμε πολύ νερό για να πηγαίνουμε συχνά στη τουαλέτα», πρόσθεσε.

Ο δικηγόρος των θυμάτων, μίλησε και εκείνος με τη σειρά του για την υπόθεση.

«Το προσωπικό είναι 9 άτομα. Περιμένουμε να δούμε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια πού γινόταν η διάθεση αυτού του υλικού. Εάν γινόταν στο διαδίκτυο ή έναντι αμοιβής στον συγκεκριμένο άνδρα».