ΕΛΛΑΔΑ

Βριλήσσια: «Δεν θέλω να τον ξαναδώ ποτέ, αηδίασα» - Ράκος η θετή κόρη του κομμωτή

Βριλήσσια: «Δεν θέλω να τον ξαναδώ ποτέ, αηδίασα» - Ράκος η θετή κόρη του κομμωτή

«Big Brother» είχε κάνει την επιχείρησή του ο κομμωτής από τα Βριλήσσια, ο οποίος είχε τοποθετήσει παράνομα κάμερες στις τουαλέτες και παρακολουθούσε πελάτισσες και εργαζόμενες αλλά και κάμερες στο σπίτι παρακολουθώντας την κόρη του.

Δεν μπορούν να πιστέψουν τα όσα συνέβαιναν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι η σύζυγος και οι δυο θετές κόρες του κομμωτή που συνελήφθη για παράνομη τοποθέτηση καμερών στο κατάστημά του όσο και στο δωμάτιο τους.

«Η μητέρα μου δεν μπορούσε αν το πιστέψει όταν ενημερώθηκε. Ήταν πολύ στοργικός μαζί μας. Ελπίζουμε να τιμωρηθεί και να μείνει μέσα αυτός ο άνθρωπος», ανέφερε στους δημοσιογράφους η 29χρονη, θετή κόρη του κομμωτή.

Η ίδια συνέχισε τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «δεν θέλω να τον ξαναδώ ποτέ, νιώθω αηδιασμένη. Ούτε το messenger δεν έχω ανοίξει, δεν μπορώ να το πιστέψω. Έχουμε πάθει τραυματικό σοκ. Περνούσε πολύ χρόνο στις τουαλέτες στο κομμωτήριο».

«Είμαι εθισμένος στην πορνογραφία»

Συγκλονισμένη η περιοχή των Βριλησσίων μετά την αποκάλυψη ότι ο 49χρονος κομμωτής είχε εγκαταστήσει δύο κρυφές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες και κατέγραφε τις πελάτισσες και τις εργαζόμενες.

Ο καταστηματάρχης οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ενώ πρώτα συνελήφθη για παράβαση προσωπικών δεδομένων. Σοκ προκαλεί όσα είπε στους αστυνομικούς, όπως ότι «είναι εθισμένος στην πορνογραφία».

Ο 49χρονος είχε εγκαταστήσει ένα σύστημα καταγραφής και μπορούσε να αρχειοθετεί, να αντιγράφει, να αποθηκεύει, να κάνει αλλαγές, και να ανακτά βίντεο.

Μια ημέρα μετά τη σύλληψή του, η γυναίκα του κατέθεσε ότι ο 49χρονος είχε τοποθετήσει και δύο κάμερες στην τουαλέτα και το υπνοδωμάτιο της θετής της κόρης, και ζήτησε να του ασκηθεί ποινική δίωξη. Μετά από έρευνες που έγιναν στο σπίτι του, προέκυψε ότι ο κομμωτής είχε τοποθετήσει κάμερες στον θερμοσίφωνα και στο καλώδιο της τηλεόρασης.

Ο δικηγόρος των θυμάτων και η υπάλληλος του κομμωτηρίου

Η Μαρία Τσιστράκη, υπάλληλος του κομμωτηρίου, μίλησε στο Mega για τον κομμωτή αλλά και για το ένα είχαν αντιληφθεί κάτι οι υπόλοιποί υπάλληλοι.

«Ήταν ένας άνθρωπος πολύ σωστός και καλός απέναντι μας. Τελικά, ήταν πολύ χειριστικός από ότι κατάλαβα. Τον είχαν βάλει στην οικογένειά μου. Σεβόμουν το μαγαζί που δούλευα και την τελευταία εβδομάδα το μάθαμε. Μία κοπέλα όταν βγήκε έξω τον είδε να κοιτάει στο κινητό την κάμερα. Έβλεπε την τουαλέτα που είχε τις κάμερες, την τουαλέτα που πηγαίναμε 4-5 φορές. Δεν είπε τίποτα και πήγε και έκανε την καταγγελία. Ο άνθρωπος αυτός είχε δύο κινητά», είπε αρχικά.

«Τώρα συνειδητοποιώ πως μετά από κάθε κούρεμα πήγαινε στην τουαλέτα για 10 λεπτά. Τον είχα ρωτήσει εγώ εάν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας που κάθεται τόση ώρα εκεί. Ο συνδυασμός που κάνω τώρα, είναι πως κάθε 15 μέρες περίπου έφευγε, έβγαινε έξω για 2-3 λεπτά, και πήγαινε και έδινε σε κάποιον τα στικάκια. Μας είπε πως ερχόταν ένας φίλος του, και μτο0υ έδινε στικάκια με μουσική γιατί του άρεσε. Μας έλεγε να πίνουμε πολύ νερό για να πηγαίνουμε συχνά στη τουαλέτα», πρόσθεσε.

Ο δικηγόρος των θυμάτων, μίλησε και εκείνος με τη σειρά του για την υπόθεση.

«Το προσωπικό είναι 9 άτομα. Περιμένουμε να δούμε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια πού γινόταν η διάθεση αυτού του υλικού. Εάν γινόταν στο διαδίκτυο ή έναντι αμοιβής στον συγκεκριμένο άνδρα».