ΕΛΛΑΔΑ

Ρέντη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια – Συμμετέχοντες τρέχουν να κρυφτούν

Ρέντη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια – Συμμετέχοντες τρέχουν να κρυφτούν

Ρέντη: Όσα συνέβησαν λίγο μετά τον τραυματισμό του αστυνομικού

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το βράδυ της επίθεση σε βάρος του αστυνομικού στου Ρέντη αποκάλυψε ο Alpha. Το βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας δείχνει δύο από τους συμμετέχοντες να ψάχνουν να βρουν μέρος να κρυφτούν, αμέσως μετά το χτύπημα σε βάρος κατά του αστυνομικού.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο ένας από τους δύο τρέχει από το πεζοδρόμιο και κρύβεται πίσω από ένα βανάκι για να γλιτώσει, με τον δεύτερο να κρύβεται σε στενό της περιοχής, φαίνεται να τρέχει στον δρόμο ώστε να μην πέσει στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια ώρα ο πατέρας του 18χρονου που κατηγορείται ότι έριξε στον αστυνομικό την ναυτική φωτοβολίδα και ο οποίος υποχρεώθηκε σε ακρωτηριασμό, ανέφερε στον Alpha ότι κάποιοι του υποσχέθηκαν χρήματα, αρκεί να το πάρει πάνω του.

«Στον δικηγόρο είπε ότι τον πίεζαν. Του είπαν να το πάρει πάνω του και θα του δώσουν χρήματα; Πού; Στον Κορυδαλλό;» είπε χαρακτηριστικά.

Σοκαρισμένη είναι και η μητέρα του νεαρού συλληφθέντα η οποία ανέφερε: «Το παιδί μου δεν ήταν παραβατικό. Το έμπλεξαν. Δεν είχε τέτοια συμπεριφορά, ούτε ήταν χούλιγκαν».

Όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν η επέμβαση ακρωτηριασμού του αριστερού ποδιού του αστυνομικού έγινε «λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς».

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha:

Διαβάστε επίσης:

Ρέντη - Συγκλονιστική μαρτυρία: Ο διμοιρίτης των ΜΑΤ περιγράφει καρέ – καρέ τη δολοφονική επίθεση

Πώς φτιάχνονται οι «στρατοί» χούλιγκαν: Οι μικροί ακολουθούν τον «μεγάλο» για ένα χαρτζιλίκι

Ξεσπά ο πατέρας του Άλκη Καμπανού: «Το βαρέλι δεν έχει πάτο, κάθε φορά λέμε ότι ξεχείλισε το ποτήρι»

Σχετικές ειδήσεις