ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Βρήκε φρικτό θάνατο», αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας της 50χρονης

Θεσσαλονίκη: «Βρήκε φρικτό θάνατο», αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας της 50χρονης

«Το θύμα είχε φρικτό θάνατο», τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας της 50χρονης την οποία κατασπάραξαν σκυλιά, στην αυλή του σπιτιού της, στη Θεσσαλονίκη.

Μαρτυρικό θάνατο βρήκε η 50χρονη Ελισσάβετ στην αυλή του σπιτιού της στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, την οποία κατασπάραξαν σκυλιά, δαγκώνοντάς την τουλάχιστον 50 φορές. Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκύλων οδηγήθηκε σήμερα (13/12) στον ανακριτή.

«Το θύμα είχε φρικτό θάνατο», τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας της 50χρονης

«Το θύμα είχε φρικτό θάνατο. Όλο αυτό είναι τόσο δύσκολο για την οικογένεια και θα θέλαμε όλοι να σεβαστούμε τον πόνο τους», ανέφερε ο υπερασπιστής προς υποστήριξη της κατηγορίας. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει, τα τρία σκυλιά βρίσκονται σε Φιλοζωικό Σωματείο και τις επόμενες μέρες, θα εξετασθούν από την αρμόδια Κτηνιατρική Υπηρεσία.

Η μαρτυρία – «κλειδί» του γείτονα

Γείτονας που κατέθεσε τόσο κατά την αστυνομική προανάκριση όσο και ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση και τον κάλεσε χθες, επεσήμανε πως «βλέπαμε πολλές φορές τα σκυλιά να κυκλοφορούν έξω», πράγμα που σημαίνει ότι η περιγραφόμενη τρύπα υπήρχε από προγενέστερο χρονικό διάστημα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Ελισάβετ βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού της και φρόντιζε τα φυτά όταν ξαφνικά τρία μανιασμένα τσοπανόσκυλα εισέβαλαν και την κατασπάραξαν με δεκάδες δαγκωματιές σε όλο της το κορμί.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή μιλάει για δεκάδες δαγκωματιές σε όλο το κορμί της γυναίκας και πολλαπλά βίαια χτυπήματα. Μόνο στο ένα της χέρι έφερε πάνω από δέκα δαγκωματιές.

Κάτοικοι της Νεοχωρούδας καταγγέλλουν πως τα 3 σκυλιά είχαν δημιουργήσει προβλήματα και στο παρελθόν.

Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των 3 σκύλων το πρωί της Δευτέρας πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα, ο οποίος άλλαξε την κατηγορία από ανθρωποκτονία από αμέλεια σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο στον ιδιοκτήτη των σκυλιών. Τα σκυλιά τα έχει πάρει η Κτηνιατρική Υπηρεσία.

Σχετικές ειδήσεις