ΕΛΛΑΔΑ

Βριλήσσια: O δικηγόρος των θυμάτων του κομμωτή αφήνει αιχμές για τη στάση της γυναίκας του κομμωτή

Βριλήσσια: O δικηγόρος των θυμάτων του κομμωτή αφήνει αιχμές για τη στάση της γυναίκας του κομμωτή
Pexels.com

Πελάτισσες και εργαζόμενες του κομμωτηρίου ζουν με την σκέψη ότι ο 49χρονος τις έβλεπε να γδύνονται μέσα από τις μικροσκοπικές κάμερες που είχε καλά κρυμμένες μέσα στην τουαλέτα

Οργή προκαλεί η υπόθεση του κομμωτή στα Βριλήσσια, ο οποίος είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του μαγαζιού, αλλά και στο σπίτι του.

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι ο 49χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου.

Την ίδια ώρα Πελάτισσες και εργαζόμενες του κομμωτηρίου ζουν με τον φόβο ότι ο 49χρονος κομμωτής τις έβλεπε ακόμα και γυμνές μέσα από τις μικροσκοπικές κάμερες που είχε καλά κρυμμένες μέσα στην τουαλέτα.

«Ζούσαν επί σειρά ετών, μηνών κάποιες σε ένα χώρο που τους μαγνητοσκοπούσαν το σώμα τους και δεν ξέρουν την τύχη αυτών των μαγνητοσκοπήσεων», δήλωσε η δικηγόρος των υπαλλήλων του κομμωτηρίου στην τηλεόραση του Mega.

«Δεν το είχα πάρει χαμπάρι», λέει η σύζυγός του κομμωτή

«Η ίδια που ζητάει συγγνώμη από τον κόσμο και από τις κόρες της ας ζητήσει συγγνώμη από το προσωπικό πρώτα», ανέφερε η δικηγόρος.

H σύζυγος του δράστη από την πρώτη στιγμή εμφανίστηκε συντετριμμένη. Μάλιστα ισχυρίζεται ότι μετά τις αποκαλύψεις για το κομμωτήριο, ανακάλυψε πως ο άντρας της είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες και στο υπνοδωμάτιο των παιδιών της αλλά και στο μπάνιο του σπιτιού τους.

«Δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Ζητάω συγγνώμη στις κόρες μου. Μου μαγείρευε, ήταν γλυκός, ήταν στοργικός», είχε αναφέρει η σύζυγός του στο Mega.

O δράστης έβγαινε έξω από το κομμωτήριο και χέρι με χέρι γινόταν η ανταλλαγή. Αλλά όχι μόνο εκεί, σύμφωνα με τη σύζυγό του έδινε ραντεβού και κάτω από το σπίτι τους και της έλεγε πως τον περιμένει ένας φίλος για να του δώσει μερικά κομμάτια μουσικής που είχε γράψει.

«Ξέρει ότι ασχολείται με τη μουσική; Ξέρει. Ξέρει ότι παραδίδει μουσική; Και ποια είναι η τύχη της μουσικής; Άκουσε κανένα κομμάτι από τη μουσική του συζύγου της;», αναρωτήθηκε η δικηγόρος των υπαλλήλων του κομμωτηρίου.

Οι Αρχές ερευνούν με ποιον τρόπο χρησιμοποιούσε το υλικό από τις κρυφές κάμερες και ποιος είναι ο άνδρας που αντάλλαζαν συχνά στικάκια αγνώστου ακόμα περιεχομένου.

«Υπάρχουν δηλώσεις οι οποίες αυτή τη στιγμή θίγουν την εντολέα μου», λέει η δικηγόρος της συζύγου του κατηγορούμενου

Η Ελένη Κατσαρού, δικηγόρος της συζύγου του κατηγορούμενου, μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA απάντησε αιχμές που θέλουν τη σύζυγο να γνώριζε τη δράση του κομμωτή.

«Υπάρχουν δηλώσεις οι οποίες αυτή τη στιγμή θίγουν την εντολέα μου. Εκείνη πρωτίστως απευθύνθηκε στις Αρχές, φροντίζει και είναι στη διάθεση των Αρχών ώστε η υπόθεση αυτή να έχει την πλήρη διαλεύκανση», είπε η δικηγόρος.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η δικηγόρος, η σύζυγος του 49χρονου τον είχε δει να δίνει στικάκια, αλλά δεν ξέρει ποιος ήταν εκείνος που τα παραλάμβανε.

«Μας έλεγε να πίνουμε νερό», λέει υπάλληλος στο μαγαζί του «ματάκια» κομμωτή

Η αρρωστημένη δράση του αποκαλύφθηκε όταν μία υπάλληλος του κομμωτηρίου τον είδε τυχαία να βλέπει πλάνα από τις τουαλέτες του καταστήματος στο κινητό του τηλέφωνο.

«Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μπει στο σπίτι μου, τους έχω καλέσει στην βάφτιση της εγγονής μου. Ο άνθρωπος αυτός ήταν τελικά πάρα πολύ χειριστικός. Δεν είχαμε πάρει είδηση. Απλώς, τώρα έχουμε αρχίσει και συνδυάζουμε πράγματα που καταλήγουν σε αυτό που έγινε.

Τελειώνοντας το κούρεμα που έκανε, πάντα πήγαινε και καθόταν 10 λεπτά μέσα στην τουαλέτα. Πολλές φορές και εγώ τον είχα ρωτήσει και άλλες κοπέλες: “Τι κάνεις τόση ώρα μέσα στην τουαλέτα;” και μας έλεγε πως γράφει στίχους», ανέφερε αρχικά.

«Έκανε ανακαίνιση τα μπάνια γιατί ήταν παλιά από την προηγούμενη επιχείρηση, αλλά μόνο του, χωρίς ούτε έναν εργάτη. Έμπαινε κόσμος πάρα πολύς στις τουαλέτες. Μπορεί να είναι και εκατοντάδες.

Τα έχω βάλει με τον εαυτό μου, ότι δεν μπόρεσα να καταλάβω έναν άνθρωπο που με χειρίστηκε τόσο, τριάμισι χρόνια μέσα στο κομμωτήριο. Γιατί τόσο μεγάλη καλοσύνη και τόσο ενδιαφέρον για το προσωπικό του και τόσο πια εμμονή μέσα στις τουαλέτες, να είναι κάθε 10 λεπτά.

Το μόνο που μας έλεγε όλη την ώρα: “Πίνετε πολύ νερό γιατί κάνει καλό στην υγεία”. Επειδή εγώ τον είδα κατάφατσα στο δικαστήριο, του κούνησα το κεφάλι και αυτός γύρισε και με κοίταξε. Ψυχρός, κατεβασμένο βέβαια το κεφάλι του περνώντας από μπροστά μας, αλλά εγώ του έδωσα να καταλάβει γι’ αυτό που μας έκανε. Είμαι σοκαρισμένη, θέλω να μπει μέσα και να μην ξαναβγεί αυτός ο άνθρωπος», αποκάλυψε η υπάλληλος στη συνέχεια.