ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Σύνταγμα λόγω συλλαλητηρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Σύνταγμα λόγω συλλαλητηρίου

Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο λόγω του συλλαλητηρίου - Ποιυς δρόμους να αποφύγετε

Στην εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ στους δρόμους γύρω από την πλατεία Συντάγματος, λόγω του συλλαλητήριο που διοργανώνουν Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και σωματεία ενάντια «στον αντιλαϊκό προϋπολογισμό».

Οι προσυγκεντρώσεις σωματείων και φορέων στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο των συνδικαλιστικών οργανώσεων της Αττικής, ενάντια στον αντιλαϊκό προϋπολογισμό και την ακρίβεια.

Οι προσυγκεντρώσεις ήταν καθορισμένες στην πλατεία Κάνιγγος, στα Προπύλαια και στην Ομόνοια με εργαζόμενους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, φοιτητές, μαθητές, συνταξιούχοι, γυναίκες, επαγγελματίες, έμποροι, βιοτέχνες, αυτοαπασχολούμενοι και μισθωτοί επιστήμονες να συμμετέχουν μαζικά.

Μάλιστα στην προσυγκέντρωση της Ομόνοιας, μπροστά από το πανό της ΟΒΣΑ υπάρχουν αυτοκίνητα ταξί που προπορεύονται, ενώ το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί (ΣΑΤΑ) έχει απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο.

Με τα μαζικά τους μπλοκ διεκδικούν μέτρα προστασίας του εισοδήματος, αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, φθηνό ρεύμα, μέτρα για το υπέρογκο κόστος στέγασης.