ΕΛΛΑΔΑ

Αίγιο: Κύκλωμα διακίνησης μεταναστών πίσω από την απόπειρα αρπαγής της γυναίκας

Αίγιο: Κύκλωμα διακίνησης μεταναστών πίσω από την απόπειρα αρπαγής της γυναίκας

Αίγιο: Το κουβάρι της υπόθεσης προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αστυνομικοί - Τι φοβόντουσαν και ήθελαν να πετύχουν οι δράστες που της επιτέθηκαν

Σύνδεση του περιστατικού της απόπειρας αρπαγής γυναίκας από τρεις κουκουλοφόρους με κύκλωμα διακίνησης μεταναστών βλέπουν οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, η άτυχη κοπέλα ερχόταν από την Αθήνα για να συναντήσει τον σύντροφό της, που φέρεται να έχει εμπλοκή στο σκοτεινό κύκλωμα και να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Και αυτή τη συνάντηση ήθελαν κάποιοι να αποτρέψουν, για να μην έρθουν στο φως τα δικά τους στοιχεία.

Το βίντεο τράβηξε διερχόμενος οδηγός και η υπόθεση σχετίζεται με κύκλωμα διακίνησης μεταναστών που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Δυτικής Αχαΐας στις 17 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, τότε είχαν εντοπιστεί σε αγροτική κατοικία, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, δύο διακινητές και 17 αλλοδαποί, από τους οποίους οι 15 στερούνταν νόμιμων εγγράφων για την παραμονή τους στη χώρα μας.

Στην ίδια αστυνομική επιχείρηση κατασχέθηκαν περισσότερα από 1.100 διαβατήρια και άδειες παραμονής, 15.270 ευρώ και οκτώ σημειωματάρια με στοιχεία ατόμων και χρηματικά ποσά.

Όπως προαναφέρθηκε η γυναίκα φέρεται να είναι σύντροφος ατόμου που είχε συλληφθεί προ ημερών για συμμετοχή σε κύκλωμα διακινητών στη Δυτική Αχαΐα και ερχόταν από την Αθήνα προκειμένου να τον συναντήσει.

Όπως φαίνεται τα στελέχη του κυκλώματος φοβήθηκαν ότι ο άνδρας θα μιλούσε στους αστυνομικούς και πως θα τους πρόδιδε για το λόγο αυτό ακολούθησαν την γυναίκα και στο ύψος των διοδίων του Ελαιώνα προσπάθησαν με βίαιο τρόπο να την σταματήσουν και της επιτέθηκαν. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές τους η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει.

Η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον έναν εκ των δραστών, τον οποίο και αναζητά. Το άτομο αυτό φέρεται να έχει δηλώσει ανήλικος στις αρχές και για αυτό αφέθηκε ελεύθερος.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ρεπορτάζ της ΕΡΤ:

Διαβάστε επίσης:

Η Μαρούκα και ο Άρης, τα ηλικιωμένα γαϊδουράκια που έφυγαν από τη ζωή το ένα μετά το άλλο

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο με ανατροπή οχήματος και τραυματία στον Ψαθόπυργο

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στη Νέα Εθνική οδό - Στο νοσοκομείο μητέρα και παιδί