ΕΛΛΑΔΑ

Στέλιος Ρόκκος: Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας - Χάνει τον δεύτερο αδερφό του μέσα σε δύο χρόνια

Στέλιος Ρόκκος: Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας - Χάνει τον δεύτερο αδερφό του μέσα σε δύο χρόνια

Βαρύ πένθος για τον Στέλιο Ρόκκο που έχασε και τον δεύτερο αδερφό του, Νίκο. Πριν δύο χρόνια έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του Κώστας. Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας και οι λόγοι που οδήγησαν στο άδικο και απρόσμενο τέλος της ζωής τους.

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για τον Στέλιο Ρόκκο, ο οποίος θρηνεί για τον χαμό του αδερφού του. Ο άτυχος 50χρονος Νίκος Ρόκκος είχε βγει για ψαροντούφεκο το πρωί του Σαββάτου με τα ίχνη του να αγνοούνται ώσπου το λιμενικό εντόπισε τον άνδρα το βράδυ της ίδιας ημέρας χωρίς τις αισθήσεις του.

Δυστυχώς είναι ο δεύτερος αδερφός του Στέλιου Ρόκκου που φεύγει τόσο άδικα και γρήγορα από τη ζωή. Ο τραγουδιστής τον Ιούνιο του 2021 είχε χάσει εντελώς ξαφνικά και τον άλλο αδερφό του Κώστα από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 50 ετών.

Πώς έχασε τη ζωή του ο Νίκος Ρόκκος

Ο αδερφός του τραγουδιστή είχε πάει για ψαροντούφεκο στη θάλασσα και αγνοούταν μέχρις ώτου οι αρχές τον εντόπισαν νεκρό.

Σύμφωνα με το limnosreport.gr ο 50χρονος Νίκος Ρόκκος ο οποίος ασχολούταν επαγγελματικά με το ψάρεμα έφυγε σήμερα το πρωί για την παραλία, χωρίς να δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι δικοί του άνθρωποι καλώντας το λιμεναρχείο.

Άνδρες του λιμενικού σώματος τις απογευματινές ώρες εντόπισαν την βάρκα του, τον εξοπλισμό του και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για ερεύνα. Το βράδυ του Σαββάτου 30/12 ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λήμνου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όταν ο Στέλιος Ρόκκος έχασε το 2021 τον αδερφό του, Κώστα

Στις 21 Ιουνίου του 2021 ο Στέλιος Ρόκκος είχε χάσει τον αδερφό του Κώστα, ο οποίος ήταν επιχειρηματίας στο νησί και είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο της Λήμνου, όπου είχε πάει λόγω αδιαθεσίας.

Το άγγελμα του πρόωρου και ξαφνικού θανάτου έπεσε τότε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία της Λήμνου, όπου ο Κώστας Ρόκκος ήταν ιδιαίτερα γνωστός από την επαγγελματική και κοινωνική του δραστηριότητα .

Ο Κώστας, αδερφός του Στέλιου Ρόκκου, από νεαρή ηλικία είχε δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στον χώρο της διασκέδασης με ένα από τα πιο ιστορικά κέντρα διασκέδασης στην Λήμνο το «Μπουρλότο», όμως δεν έμεινε εκεί, στην συνέχεια μαζί με τον αδερφό του Νίκο και τον Δημήτρη Αλικάτωρα «στήσανε» το πιο πετυχημένο κέντρο με ζωντανή μουσική στην Λήμνο το αξέχαστο «ΒΙΟ-ΒΙΟ», ενώ συνέχισε την επιχειρηματική του πορεία με το γνωστό παραλιακό beach bar «ΦΥΚΙ-ΦΥΚΙ» στο Κέρος το πρώτο στην διάσημη πια παραλία.

Σύμφωνα με το limnosreport.gr είχε επίσης δραστηριοποιηθεί και στο χώρο της εστίασης με την ταβέρνα Sea Rokkos στον Κότσινα. Ο Κώστας για πολλά χρόνια υπήρξε και ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού melody, ευαισθητοποιημένος στα θέματα που αφορούν το νησί και κυρίως την περιοχή του την Ανατολική Λήμνο, την Καλλιόπη όπου μεγάλωσε και το Κοντοπούλι.

limnosreport.gr

Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται ο Στέλιος Ρόκκος

Το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Στέλιος Ρόκκος με τον Διονύση Σχοινά έβγαλε ανακοίνωση ότι δεν θα λειτουργήσει προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στον τραγουδιστή. «Στη δύσκολη αυτή στιγμή όλοι εμείς βρισκόμαστε δίπλα στον Στέλιο Ρόκκο»