ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: ΕΔΕ για τη «σούζα» του αστυνομικού με την υπηρεσιακή μηχανή

Θεσσαλονίκη: ΕΔΕ για τη «σούζα» του αστυνομικού με την υπηρεσιακή μηχανή

Το βίντεο, το οποίο ανέβηκε στα social media προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων και έγινε viral καθώς μέχρι στιγμής το έχουν δει περισσότεροι από 67.000 χρήστες

Υπό πειθαρχική έρευνα βρίσκεται ο αστυνομικός, ο οποίος σε βίντεο που κυκλοφορεί κάνει σούζες σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης με την υπηρεσιακή μηχανή του, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Στο βίντεο διακρίνονται δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλιακή. Μόλις ανάβει πράσινο φανάρι σηκώνει πρώτα ο ένας αστυνομικός που διακρίνεται στα δεξιά την μοτοσυκλέτα του στη μία ρόδα και μετά ακολουθεί και ο δεύτερος.

Το βίντεο, το οποίο ανέβηκε στα social media προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων και έγινε viral καθώς μέχρι στιγμής το έχουν δει περισσότεροι από 67.000 χρήστες, ενώ έχει αναδημοσιευτεί περισσότερες από 100 φορές.

Τα στοιχεία του είναι ήδη στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και αρχίζουν άμεσα οι διαδικασίες διερεύνησης του περιστατικού.

Η συγκεκριμένη παράβαση του ΚΟΚ αν βεβαιωθεί σε πολίτη θα του επιφέρει πρόστιμο της τάξης των 700 ευρώ και παράλληλα θα τιμωρηθεί με 9 βαθμούς στο Σύστημα Ελέγχου Συμπεριφοράς Οδηγών, ενώ θα του αφαιρεθεί για 30 ημέρες το δίπλωμα, η άδεια κυκλοφορίας αλλά και η μηχανή.