ΕΛΛΑΔΑ

Μέγαρα: Διασωληνωμένο το 4χρονο αγοράκι που ξυλοκοπήθηκε από τον πατριό του

Μέγαρα: Διασωληνωμένο το 4χρονο αγοράκι που ξυλοκοπήθηκε από τον πατριό του

Έναν καθημερινό εφιάλτη ζούσε ο 4χρονος ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατριό του - Σοβαρές καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά και προς τα άλλα τρία παιδιά της οικογένειας

Συγκλονίζουν όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το 4χρονο που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφο της μητέρας του και νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση και τα όσα βίωνε μαζί με τα άλλα τρία αδερφάκια του.

Μάλιστα προκαλεί ερωτήματα το γεγονός ότι ένα από τα παιδιά διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάταγμα στο χέρι όπως αποκαλύφθηκε κατά τον ιατρικό έλεγχο και χρειάστηκε να αντιμετωπιστεί χειρουργικά.

Την ίδια ώρα συγγενείς που έβλεπαν τα όσα συνέβαιναν κάνουν λόγο για δυνάστη της οικογένειας που βίωνε συνεχείς επιθέσεις και ξυλοδαρμούς από τον νεαρό άνδρα, ο οποίος αναζητείται από τους αστυνομικούς.

Ο βιολογικός πατέρας του 4χρονου, ο οποίος ζει στην Κρήτη, μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» δήλωσε άγνοια για το τι ζούσε το παιδί καθώς όπως είπε γνώριζε θα είχε ζητήσει εξηγήσεις. Όπως αποκάλυψε όταν πήγε να δει τα παιδιά του, ο δράστης πυροβόλησε στον αέρα «Με πυροβόλησε και φώναζε "αν δεν φύγει από εδώ θα τον σκοτώσω» είπε χαρακτηριστικά.

Ο αδελφός της μητέρας, στην ίδια εκπομπή, είπε ότι δύο ημέρες πριν από τον ξυλοδαρμό του 4χρονου, πήγε στο σπίτι της οικογένειας και ο πατριός πυροβόλησε με καραμπίνα δύο φορές στον αέρα, ζητώντας του να απομακρυνθεί.

Όπως υποστήριξε ο θείος των παιδιών, ο σύντροφος της μάνας έπινε αλκοόλ και κακομεταχειριζόταν συχνά και τα 4 παιδιά και την μητέρα τους, που κυοφορεί τώρα το παιδί τους, ενώ σοκ προκάλεσε η αποκάλυψη του ότι σκόπιμα είχε ρίξει καυτό νερό στον 4χρονο, πριν από λίγο καιρό.

Δύο μέρες πριν τον άγριο ξυλοδαρμό του 4χρονου αγοριού, είχε δεχτεί κλήση για την υπόθεση «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπως είπε ο Κώστας Γιαννόπουλος, συνομιλώντας με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, το πρωί της Παρασκευής.

Τα άλλα τρία παιδιά της οικογένειας μεταφέρθηκαν και φιλοξενούνται με εισαγγελική εντολή μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων.