ΕΛΛΑΔΑ

Συγκινούν οι γονείς του Γιώργου Ζαγκλιβέρη: «Γυρίσαμε σε ένα σπίτι άδειο χωρίς τον Γιώργο»

Συγκινούν οι γονείς του Γιώργου Ζαγκλιβέρη: «Γυρίσαμε σε ένα σπίτι άδειο χωρίς τον Γιώργο»

Όλα όσα ανέφεραν οι γονείς του Γιώργου Ζαγκλιβέρη που έφυγε από την ζωή μετά από την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του ποδοσφαιριστή Γιώργου Ζαγκλιβέρη, μετά από τη σκληρή μάχη που έδωσε με μια επιθετική μορφή καρκίνου.

Ο Γιώργος ήταν μόλις 30 ετών και άφησε την τελευταία του πνοή, την Δευτέρα, στο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλευόταν καθώς έπασχε από λέμφωμα του Burkitt. Πρόκειται για έναν καρκίνο του λεμφικού συστήματος που βρήκε τυχαία πως νοσεί πριν απο 7 μόλις μήνες.

Δώσαμε στον Γιώργο τα πάντα

Ο Γιώργος όπως ανέφερε ο πατέρας του στην εκπομπή «Οι αλήθειες με την Ζήνα» ήταν μαχητής και στη ζωή και στην αρρώστια: «Κάθε μέρα του έλεγα είσαι παλικάρι δυνατό». Ήταν ένας δραστήριος αθλητής που από μικρός ήταν στα γήπεδα, με τους γονείς του πάντα να τον εμψυχώνουν λέγοντας: «Όλη η ομάδα είσαι εσύ!».

Όταν ήρθε η αρρώστια στον κόσμο του Γιώργου, δεν το πήρε καλά, «τον πήρε η κάτω βόλτα». Είχε όμως πάντα στο πλευρό του, τους γονείς του, οι οποίοι προσπαθούσαν να τον ανεβάζουν ψυχολογικά, δίνοντας του θάρρος και ελπίδα πως θα βγει νικητής από αυτή τη μάχη. Παρόλο που υπήρχαν πολλές δυσκολίες και η μάχη ήταν άνιση, ο 30χρονος ήταν ατρόμητος: «Του δώσαμε τα πάντα, αλλά αυτή η αρρώστια ήταν πολύ δύσκολη, όμως εκείνος δεν φοβόταν.».

«Συνέχεια του έλεγα όλα θα πάνε καλά, είμαστε μαζί σου και σε αγαπάμε!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Γιώργου, ενώ εκείνος πάντα απαντούσε «Θα βγω, θα έρθω στο σπίτι».

Συγκινεί με τα λόγια της και η μητέρα του Γιώργου:

«Ήταν ένα άτομο με ψυχή μικρού παιδιού, προτιμούσε να μείνει νηστικός εκείνος για να δώσει σε άλλους να φάνε, τόσο καλό παιδί. Πρόλαβα να του πω τα πάντα, ότι τον αγαπάω και ότι θα γυρίσουμε σπίτι.

Τώρα γυρίσαμε σε ένα σπίτι άδειο χωρίς τον Γιώργο».