ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: «Αν έχει λίγη ψυχή μέσα του να μου πει πού έχει το παιδί μου»

Μεσολόγγι: «Αν έχει λίγη ψυχή μέσα του να μου πει πού έχει το παιδί μου»

Οργισμένοι οι συγγενείς του Μπάμπη Κούτσικου αναζητούν απαντήσεις για την εξαφάνισή του 

Η οργή και η απόγνωση κυριαρχούν μεταξύ των συγγενών του Μπάμπη Κούτσικου ο οποίος αγνοείται εδώ και δύο εβδομάδες, με τις εξελίξεις στην υπόθεση να είναι καταιγιστικές.

Νωρίτερα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 50χρονο κρεοπώλη, ενώ από την Ασφάλεια Μεσολογγίου έχουν κληθεί τρία ακόμη άτομα για να καταθέσουν για την υπόθεση.

Η κραυγή της μητέρας του Μπάμπη, η οποία ζητάει απαντήσεις για την τύχη του παιδιού της, στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» συγκλονίζει: «Να μιλήσει, να πει πού έχει τον Μπάμπη. Θέλω το παιδί μου. Παντού ψάξαμε. Απλά να μιλήσει, αν έχει λίγη ψυχή μέσα του, να πει πού έχει το παιδί μου».

Στον ανακριτή ο 50χρονος κρεοπώλης

Αυτή την ώρα ο 50χρονος βρίσκεται στον ανακριτή, ενώ χρειάστηκε να φυγαδευτεί από την πίσω πόρτα του αστυνομικού τμήματος, για να μπορέσει να φύγει.

Ο 50χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι. Από την άλλη έχουν κληθεί να δώσουν κατάθεση δύο άνδρες και μία γυναίκα.

Πρόκειται για φίλους του κρεοπώλη με τους οποίους είχε μιλήσει μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις καταθέσεις του ο κρεοπώλης έπεσε σε πολλές αντιφάσεις περιγράφοντας διαφορετικό δρομολόγιο από αυτό που ακολούθησε, από τις 8.30 το βράδυ που παρέλαβε τον Μπάμπη από το σπίτι του.

Επίσης, ένα στοιχείο που έκαψε τον κρεοπώλη είναι ότι υπάρχει κατάθεση ατόμου που υποστήριξε ότι ο 51χρονος είπε ότι «τον σκότωσα και εκεί που τον έθαψα δε θα τον βρουν».

Υπενθυμίζεται πως ο 50χρονος κρεοπώλης είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη ζωντανό. Επικαλείται ένα κενό μνήμης 50 λεπτών και έχει διαπιστωθεί πως διέγραψε μια σειρά από μηνύματα και συνομιλίες, τη μέρα της εξαφάνισης.

Η έκκληση της αδερφής του Μπάμπη Κούτσικου στο Newsbomb.gr

Την πρώτη της δήλωση μετά την σύλληψη του 51χρονου κρεοπώλη έκανε η αδελφή του 31χρονου από το Μεσολόγγι.

«Δεν έχουμε ενημερωθεί ακόμα επίσημα. Το έμαθα και εγώ από τους δημοσιογράφους είναι ακόμα στην Ασφάλεια και εμείς είμαστε απέξω. Αν όντως ισχύει να μιλήσει, να μας πει που είναι ο Μπάμπης. Είμαστε απέξω και μας ακούει…».

Η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου όλο το προηγούμενο διάστημα έκανε έκκληση να ανοίξουν στόματα. Μάλιστα, έχει αναφέρει ότι «τον σκότωσαν». Μένει τώρα να διαπιστωθεί τι τελικά συνέβη με τον 31χρονο αδερφό της, μιας και ο κρεοπώλης επιμένει να μην «σπάει».

Οργή των συγγενών έξω από την Ασφάλεια

Έξω από το κτήριο έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του 31χρονου οι οποίοι φωνάζουν ζητώντας να δοθεί τέλος στην αγωνία τους. Χαρακτηριστική ήταν η κραυγή της μητέρας του Μπάμπη η οποία φώναξε: «μίλα ρε τέρας, που είναι το παιδί μου». Λίγο αργότερα άτομα που βρίσκονταν στο σημείο φώναξαν: «Πού είναι ο Μπάμπης».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του 50χρονου κρεοπώλη, Ιάκωβος Μπαλτάς, μιλώντας έξω από την ασφάλεια Μεσολογγίου είπε: «Δεν γνωρίζω κάτι για κράτηση, αλλά ξέρω ότι συνεχίζεται η κατάθεση σύμφωνα με την ενημέρωση που έχω από την αστυνομία. Δεν έχω μιλήσει με τον πελάτη μου γιατί εξετάζεται. Θα περιμένουμε να ολοκληρώσει την έρευνά της η αστυνομία».