ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκίδα: Μυστήριο με το κίνητρο της δολοφονίας – Την Τετάρτη στον ανακριτή η 39χρονη

Χαλκίδα: Μυστήριο με το κίνητρο της δολοφονίας – Την Τετάρτη στον ανακριτή η 39χρονη

Η ΕΛΑΣ αναζητά το κίνητρο της δολοφονίας του ξυλουργού στη Χαλκίδα, ενώ, η 39χρονη φερόμενη ως δράστιδα αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, στον ανακριτή.

Έναν «γρίφο» καλούνται να λύσουν τα στελέχη της ΕΛΑΣ που διερευνούν το στυγερό έγκλημα στη Χαλκίδα με θύμα έναν 43χρονο ξυλουργό, από μαχαιριές που δέχθηκε από μία 38χρονη γυναίκα.

Η ΕΛΑΣ αναζητά το κίνητρο της φερόμενης ως δράστιδας, δηλαδή αυτό που «όπλισε» το χέρι της και την οδήγησε να σκοτώσει τον ξυλουργό με πολλαπλές μαχαιριές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η δολοφονία μοιάζει ένα πολύ καλά σχεδιασμένο έγκλημα. Η 39χρονη, που κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας από το πρωί του Σαββάτου και κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο, προετοιμάζει την απολογία της ενώπιον του ανακριτή, αύριο (24/01).

«Πατέρα, λυτρώθηκα»

Λίγο καιρό πριν είχε εκμυστηρευτεί στους γονείς της πως είχε συμβεί ένα περιστατικό μεταξύ εκείνης και του 43χρονου που, όπως είπε, την στιγμάτισε και δεν μπόρεσε ποτέ να το ξεπεράσει.

«Εγώ μετέφερα στους γονείς μου ότι με αυτόν τον άνθρωπο κάτι είχε συμβεί πάνω από 15 χρόνια πριν και αυτό με είχε ταράξει χωρίς να αναφέρω λεπτομέρειες για το τι ήταν αυτό το περιστατικό».

«Θα γνώριζα αν συνέβαινε κάτι» - Ξεσπά ο αδερφός του θύματος

Ο αδερφός του 42χρονου ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι τον έχασε και προσπαθεί τώρα - παρά τον πόνο του - να στηρίξει τη μητέρα τους αλλά και τη σύζυγό του, που είδε να τον δολοφονούν.

Μιλώντας στο MEGA ο αδερφός του 42χρονου για το πώς έφτασε να τον σκοτώσει, ήταν αφοπλιστικός: «Δεν με ενδιαφέρει να μπω στο μυαλό ενός δολοφόνου». Μάλιστα, ο ίδιος συμπλήρωσε: «Υπήρχε η ενόχληση από τη γυναίκα αυτή κι εγώ συμβούλεψα τον αδερφό μου να πάει στο δικηγόρο. Θα γνώριζα αν συνέβαινε κάτι στον αδερφό μου, ήμασταν φίλοι».

«Τρέξτε, σκοτώνουν τον άντρα μου»

«Μια γυναίκα σκοτώνει τον άντρα μου». Με αυτή τη φράση, η σύζυγος του 43χρονου ξυλουργού στη Χαλκίδα, προσπάθησε να εξηγήσει στην Άμεση Δράση τα όσα διαδραματίζονταν έξω από το σπίτι της, όπου μια 38χρονη κατακρεούργησε τον άντρα της.

Στο σημείο άμεσα έφτασαν μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ όπου εντόπισαν στη μέση του δρόμου αιμόφυρτο τον 43χρονο.

Ο άντρας έφερε μαχαιριές στην αριστερή ωμοπλάτη ενώ είχε αίματα σε όλο το σώμα. Ήταν δε, τόσο μεγάλη η σφοδρότητα με την οποία επιτέθηκε η 38χρονη στον άτυχο άνδρα που το ένα εκ των δυο μαχαιριών που χρησιμοποίησε έμεινε καρφωμένο στην πλάτη του θύματος.

Τα τελευταία λεπτά του 43χρονου λίγο πριν από την άγρια δολοφονία

Ένα βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τις τελευταίες στιγμές του 43χρονου που δολοφονήθηκε άγρια από μια 38χρονη στο κέντρο της Χαλκίδας.

Είναι μόλις λίγα λεπτά πριν τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου, όταν ο 43χρονος βγαίνει από την πολυκατοικία όπου διαμένει. Λίγα λεπτά αργότερα, δέχεται επίθεση με μαχαίρι από την 39χρονη μπροστά από το όχημά του.

Ακολούθως ο άνδρας προσπαθεί να διαφύγει όταν εκείνη συνεχίζει να τον μαχαιρώνει μέχρι θανάτου χρησιμοποιόντας μάλιστα ένα δεύτερο μαχαίρι. Αυτόπτης μάρτυρας του άγριου εγκλήματος, η σύζυγος του θύματος, η οποία παρακολουθούσε έντρομη από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας την δολοφονία του, η οποία έντρομη ειδοποίησε την αστυνομία.

Σχετικές ειδήσεις