ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: «Σενάρια περί θησαυρών είναι εξωπραγματικά», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη

Μεσολόγγι: «Σενάρια περί θησαυρών είναι εξωπραγματικά», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη

«Η οικογένεια δεν αποκλείει να υπάρχουν συνεργοί στη δολοφονία του Μπάμπη» στο Μεσολόγγι, ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου νεαρού, Κώστας Δημόπουλος.

Συνεχίζονται οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις γύρω από τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, με τον κρεοπώλη να μην έχει παραδεχθεί ακόμα καμία πράξη του και έτσι, οι αρχές να «σκαλίζουν» το παρελθόν του κυνηγού για να καταλήξουν στο συμπέρασμα, τι έγινε τελικά το μοιραίο βράδυ της 4ης Ιανουαρίου.

«Υπάρχει μία φημολογία, ακούμε για θησαυρούς, παραμύθια και πράγματα που είναι εκτός αντικειμένου συζήτησης της δικογραφίας και των ευρημάτων της δικογραφίας. Αυτή η προσπάθεια που γίνεται και κάποιοι ίσως το έχουν παρατραβήξει γενικότερα και το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποπροσανατολίζουν την έρευνα και να διευκολύνουν την υπερασπιστική γραμμή του κατηγορουμένου», σημείωσε αρχικά ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου νεαρού, Κώστας Δημόπουλος, μιλώντας στον ALPHA.

«Αυτήν τη στιγμή, αντί να ασχολούμαστε με το κίνητρο που είναι δεδομένο και προκύπτει και από συγκεκριμένες καταθέσεις. Έχουμε ένα πτώμα που εξετάζεται και έχουμε πολλά πράγματα που αναμένουμε.

Υπάρχει μία παραφιλολογία για πράγματα που είναι εξωπραγματικά και εκτός δικογραφίας. Αυτή τη στιγμή αυτά θλίβουν την οικογένεια, εξοργίζουν τους συγγενείς και δεν θα το αφήσουμε έτσι. Αν συνεχίσουν όσοι το λένε αυτό “ήταν ένα παιδί που έκανε μια παράνομη δραστηριότητα” χωρίς να έχει κάποια απόδειξη για αυτό, θα λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης», προσέθεσε.

«Η οικογένεια δεν αποκλείει να υπάρχουν συνεργοί στη δολοφονία»

Μιλώντας στο MEGA, o Κώστας Δημόπουλος υπογράμμισε πως «η έρευνα συνεχίζεται και θέλω να γίνει σεβαστό αυτό από όλους και κυρίως, εκείνους που θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις γύρω από το θέμα, που εξυπηρετούν μόνο τον κατηγορούμενο, λέγοντας εξοργιστικά πράγματα.

Το DNA και η ιατροδικαστική εξέταση μπορούν να απαντήσουν στο ερώτημα αν κάποιος έχει σύρει τον συγκεκριμένο άνθρωπο, γιατί μέχρι τώρα δεν έχουμε κάτι επίσημο για αυτό. Θα εξετασθούν τα ευρήματα στο σημείο όπου εντοπίσθηκε η σορός. Ας μην καταλήγουμε ότι ήταν μόνο ένας (σ.σ. ο δράστης)».

Σχετικές ειδήσεις