ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μεσολόγγι: Νέο βίντεο στο «μικροσκόπιο» των Αρχών - Έρευνες για να βρεθεί το κινητό του Μπάμπη

Μεσολόγγι: Νέο βίντεο στο «μικροσκόπιο» των Αρχών - Έρευνες για να βρεθεί το κινητό του Μπάμπη

Μεσολόγγι: Ραγδαίες οι εξελίξεις στη δολοφονία του Μπάμπη. Ποια είναι τα λάθη του κρεοπώλη και που εστιάζουν τις έρευνές τους οι αστυνομικοί. 

Λίγες ημέρες έχουν περάσει από τη στιγμή που οι Αρχές εντόπισαν τη σορό του Μπάμπη Κούτσικου και κάθε στιγμή που περνάει ολοένα και πληθαίνουν τα ερωτήματα για το τι συνέβη. Ο βασικός κατηγορούμενος δεν έχει ομολογήσει ακόμα, ενώ οι αστυνομικοί συλλέγουν στοιχεία καθημερινά, σε μια προσπάθεια να ολοκληρώσουν το «παζλ» του εγκλήματος.

Την ίδια ώρα ένα νέο βιντεοληπτικό υλικό βλέπει το φως της δημοσιότητας, από το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του Μπάμπη. Σύμφωνα με τον Alpha, ένα νέο βίντεο βρίσκεται στα χέρια των Αρχών, που ίσως να τους δώσει απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα - όπως που είναι το κινητό του θύματος.

Η πρώτη φωτογραφία από το βίντεο είναι λίγα λεπτά μετά την επιβίβαση του Μπάμπη στο αυτοκίνητο του κρεοπώλη. Η δεύτερη έχει «τραβηχτεί» από την ώρα που ο κατηγορούμενος επιστρέφει στη γειτονιά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει ένα παράδοξο σε όλο αυτό: ο κρεοπώλης αντί να στρίψει δεξιά προς το σπίτι του, έστριψε αριστερά προς τη λιμνοθάλασσα.

Μάλιστα, εκεί εντοπίζεται και το τελευταίο στίγμα από το κινητό του θύματος, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να είναι πεπεισμένοι ότι εκεί βρίσκεται η συσκευή του Μπάμπη. Αυτά τα μοιραία 11 λεπτά ερευνούν οι Αρχές.

Το μυστήριο με τα κρυπτονομίσματα

Η εύρεση της συσκευής εξόρυξης κρυπτονομισμάτων που βρέθηκε στο σπίτι του Μπάμπη Κούτσικου, σε συνδυασμό με το τετράδιο στο οποίο έγραφε ποιοι και πόσα του χρωστούσαν, κάνει την ήδη μυστήρια υπόθεση ακόμα πιο περίπλοκη.

Οι Αρχές είχαν βρει μέσα στην οικία του 31χρονου μηχανή εξόρυξης bitcoin, ένα μηχάνημα αρκετά κοστοβόρο και περίπλοκο το οποίο έκανε «εξόρυξη» κρυπτονομισμάτων.

Πλέον έρευνες στρέφονται προς και αυτή την κατεύθυνση με το οικονομικό κίνητρο να παραμένει ως το νούμερο ένα για τη δολοφονία του 31χρονου, με κατηγορούμενο τον 50χρονο κρεοπώλη ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί.

Το Σάββατο η κηδεία του Μπάμπη

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στο Μεσολόγγι στις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (27/01) θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου.

Φίλοι και συγγενείς θα πουν το ύστατο «χαίρε» στον 31χρονο, η υπόθεση του οποίου συγκλόνισε το πανελλήνιο καθώς αγνοούνταν επί 18 ημέρες, πριν βρεθεί η σορός του στον κάμπο του Ευηνοχωρίου.

Σχετικές ειδήσεις