ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Θρίλερ για τον εντοπισμό του 30χρονου στον Αχελώο - Άκαρπες οι έρευνες

Μεσολόγγι: Θρίλερ για τον εντοπισμό του 30χρονου στον Αχελώο - Άκαρπες οι έρευνες

Μεσολόγγι: Στις έρευνες συμμετέχουν η Πυροσβεστική, η ομάδα Συστημάτων μη Επανδρωμένων αεροσκαφών της Δυτικής Ελλάδας και η ομάδα ορμητικών νερών της 6ης Ε.Μ.Α.Κ.

Συναγερμός έχει σημάνει από το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μεσολόγγι, καθώς ένα νέο θρίλερ εξελίσσεται στην περιοχή. Ένας 30χρονος άνδρας από το Νεπάλ παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Αχελώου και από εκείνη την ώρα οι Αρχές ερευνούν την περιοχή για τον εντοπισμό του.

Από το πρωί της Κυριακής οι έρευνες των Αρχών ξεκίνησαν και πάλι, αυτή τη φορά λέμβο στο ποτάμι, αλλά έως τώρα δεν έχουν στεφθεί με επιτυχία. Στις έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας συνδράμει η Πυροσβεστική, η ομάδα Συστημάτων μη Επανδρωμένων αεροσκαφών της Δυτικής Ελλάδας και η ομάδα ορμητικών νερών της 6ης Ε.Μ.Α.Κ.

Παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Αχελώου

Όλα ξεκίνησαν όταν έξι άτομα πήγαν για ψάρεμα στην όχθη του ποταμού κοντά στην περιοχή Κατοχή του Μεσολόγγι. Ξαφνικά, ο 26χρονος είπε στη σύντροφό του ότι θέλει να κάνει μια βουτιά στο ποτάμι. Ωστόσο τα ορμητικά νερά του ποταμού τον παρέσυραν και από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη του εξαφανίστηκαν. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα messolonghivoice.gr, ο 26χρονος δεν ήξερε να κολυμπά.

Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο πήραν μέρος έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, η ομάδα ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ, η ομάδα Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών της Δυτικής Ελλάδας καθώς και αστυνομικοί της περιοχής.