ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνός: Νέα κατάθεση έδωσε η 12χρονη - Κι άλλα άτομα στο στόχαστρο των αρχών

Κολωνός: Νέα κατάθεση έδωσε η 12χρονη - Κι άλλα άτομα στο στόχαστρο των αρχών

Εξελίξεις στην φρικιαστική υπόθεση μαστροπείας και βιασμού ανηλίκου στον Κολωνό - Την ερχόμενη Τετάρτη η δίκη για την πρώτη δικογραφία

Τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση που συνεχίζει να σοκάρει το πανελλήνιο με το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό που έπεσε θύμα μαστροπείας και βιασμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η λίστα με τα ονόματα των κατηγορουμένων για την φρικιαστική υπόθεση δεν έχει τέλος. Σημειώνεται ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση οι Αρχές έχουν κάνει όχι μία αλλά δύο δικογραφίες, ενώ δεν αποκλείεται στο μέλλον να δούμε και τρίτη δικογραφία.

Οι κατηγορούμενοι ξεπερνούν συνολικά τα 40 άτομα και υπάρχει ανοιχτό ενδεχόμενο στη δεύτερη δικογραφία που είναι ακόμα ανοιχτή, να συμπεριληφθούν και νέοι κατηγορούμενοι. Πρόκειται για ονόματα ανθρώπων που έχει υποδείξει το κορίτσι στην 8η κατά σειρά κατάθεσή της την οποία πραγματοποίησε το Σάββατο (27/1).

Μεταξύ των κατηγορουμένων βρίσκονται και άτομα που έχουν παιδιά στην ηλικία του 12χρονου κοριτσιού αλλά και γείτονες του παιδιού. «Δε γνωρίζαμε την ηλικία της», ισχυρίστηκαν οι περισσότεροι κατηγορούμενοι.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι για την πρώτη δικογραφία έχει ξεκινήσει ήδη η δίκη και την ερχόμενη Τετάρτη θα προβληθούν οι καταθέσεις του παιδιού που άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου. Η δίκη για λόγους προστασίας του παιδιού γίνεται κεκλεισμένων των θυρών.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Χιονίζει στην ορεινά της Ευβοίας - Σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός στην Στερεά Ελλάδα

Πώς θα απαντήσουν οι αγρότες στο μήνυμα της Κυβέρνησης – Αύριο το μεγάλο συλλαλητήριο στη Λάρισα

Συνελήφθη οπλισμένος 34χρονος στο κέντρο της Αθήνας – Συνδέεται με σκληρή συμμορία