ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Η «φάμπρικα» με τα ηλεκτρονικά μετρητά της PayPal

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Η «φάμπρικα» με τα ηλεκτρονικά μετρητά της PayPal

Νέες αποκαλύψεις για τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» - Άγνωστο παραμένει αν οι κινήσεις των χιλιάδων ευρώ που δίνονταν στην κοινωνική κουζίνα έφταναν στον σκοπό τους

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει οι τραπεζικοί λογαριασμοί και η δραστηριότητα από τις οικονομικές συναλλαγές του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» την ώρα που διενεργείται σε βάρος του έρευνα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος αλλά και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Όπως φαίνεται από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, φέρεται να έπαιζε σημαντικά ποσά σε καθημερινή βάση, με τις καταγγελίες να αναφέρουν ότι τα χρήματα που τζόγαρε προέρχονταν από τις δωρεές για τον «Άλλο Άνθρωπο».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega ο ιδρυτής της κοινωικής κουζίνας «Άλλος Άνθρωπος» φέρεται να έπαιζε από 1.000 έως και 10.000 ευρώ καθημερινά.

Όπως αναφέρει στην έρευνά της η Αρχή, μέσα σε δύο χρόνια έπαιξε συνολικά 600.000 ευρώ σε τυχερά παιχνίδια.

Πέρα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς, η Αρχή ερευνά και το λογαριασμό στο PayPal, μέσω του οποίου δεχόταν δωρεές η κοινωνική κουζίνα.

Οι αποκαλύψεις για τις κινήσεις των χιλιάδων ευρώ που δίνονταν για τις ανάγκες της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», όμως παραμένει άγνωστο αν έφταναν στο σκοπό τους, δεν σταματούν στα τραπεζικά δεδομένα.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος λάμβανε και μετρητά μέσω κάθε τρόπου. Συγκεκριμένα, έκανε λήψη χρημάτων από παντού χωρίς ταυτοπροσωπία, αποστολή χρημάτων επίσης παντού και αγορές στο Internet.

Επίσης, είχε συμμετοχή σε διαδικτυακά παιχνίδια και δεν υπήρχε σοβαρός έλεγχος, όπως στις τράπεζες.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με το ρεπορτάζ του Mega

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Από πωλητής, μάνατζερ λαϊκής τραγουδίστριας και μετά «Άλλος Άνθρωπος»

Κώστας Πολυχρονόπουλος: Έστελνε εθελοντές να βγάζουν χρήματα από ΑΤΜ με μάσκες και κουκούλες

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Στο μικροσκόπιο των Αρχών ο λογαριασμός στο PayPal