ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Θεία Λειτουργία υπέρ υγείας του 2χρονου παιδιού - Συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του

Ηράκλειο: Θεία Λειτουργία υπέρ υγείας του 2χρονου παιδιού - Συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του

Ηράκλειο: Σκληρή μάχη για να ξεπεράσει τα σοβαρά τραύματα που φέρει συνεχίζει να δίνει το 2χρονο αγοράκι στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ

Μάχη για τη ζωή του δίνει εδώ και μία εβδομάδα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου το 2χρονο αγοράκι που επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με κλούβα στην περιοχή της Λυγαριάς.

Υπενθυμίζεται ότι από τη σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων βρήκε ακαριαίο θάνατο η γιαγιά του ενώ τραυματίστηκε και η μητέρα του η οποία νοσηλεύεται και εκείνη στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, το δίχρονο παιδί που αεροβαπτίστηκε στην εκκλησία της κλινικής και έλαβε το όνομα Νικόλαος φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Στις 6:00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Ζώνης στις Αγιες Παρασκιές θα τελεστεί θεία λειτουργία υπέρ υγείας του Νεοφώτιστου Νικολάου Αυγουστάκη.

Πώς έγινε το τροχαίο

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής όταν δύο αυτοκίνητα – εξαιτίας της ολισθηρότητας του δρόμου λόγω κακοκαιρίας – συγκρούστηκαν μεταξύ τους στο δρόμο του Παλιόκαστρου στο Ηράκλειο.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν συνολικά τρεις τραυματίες. Όπως διαπιστώθηκε από τους διασώστες το 2χρονο αγοράκι έφερε σοβαρότερα τραύματα με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων.

Οι πληροφορίες από νοσοκομειακές πηγές αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. Παράλληλα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η 59χρονη γιαγιά του και η μητέρα του.

Διαβάστε επίσης:

Ρέθυμνο: Πώς είναι σήμερα η 14χρονη που βίαζαν στον Μυλοπόταμο - Τι αποκαλύπτει η ψυχολόγος της

Ρέθυμνο: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις - Βίαζαν την 14χρονη με διαφορά μερικών λεπτών τρία άτομα!

Κηφισιά: Ανήλικος απείλησε με σφυρί 16χρονο για να του κλέψει τα ακουστικά