ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Σοκάρει η νέα μαρτυρία - «Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας ψεύτης»

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Σοκάρει η νέα μαρτυρία - «Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας ψεύτης»

Εθελοντής αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε η κοινωνική κουζίνα του «Άλλου Ανθρώπου» αποκαλώντας μάλιστα τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο «επαγγελματία ψεύτη»

Μια νέα αποκαλυπτική μαρτυρία έρχεται για τη δράση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος». Εθελοντής μίλησε στο MEGA για τα όσα βίωσε από το 2013 όταν συμμετείχε στις κοινωνικές δράσεις.

«Συμμετείχα στις δράσεις στην Κουμουνδούρου, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου. Παραδίπλα, στην οδό Σοφοκλέους, όπου εκεί μαζεύονται άστεγοι, ο δήμος κάνει συσσίτια το πρωί και το βράδυ και η εκκλησία το μεσημέρι. Ήταν συσσίτια από catering και οι περισσότεροι προτιμούσαν να πάρουν γεύμα από εκεί. Οπότε οι μερίδες που μοιράζαμε δεν ήταν πολλές, ήταν από 25 – 40, βία 50», ανέφερε αρχικά.

Μάλιστα ο εθελοντής τον χαρακτήρισε «επαγγελματία ψεύτη» λέγοντας ότι δεν εκπλήσσεται από όσα ακούει. «Είναι ένας τυχοδιώκτης με τον ψυχρό υπολογισμό ενός αρπακτικού».

Για το φαγητό που μαγείρευαν αποκάλυψε ότι όλα ήταν νερόβραστα και πώς μόνο μια φορά είχε μαγειρέψει κρέας στο διάστημα που ήταν εκεί. Όσον αφορά τις αγορές της κοινωνικής κουζίνας είπε χαρακτηριστικά «δεν αγόραζε τίποτα, καθώς όλα ήταν από προσφορές».

«Είμαι από τους μοναδικούς, αν όχι ο μοναδικός που πήγα μαζί με ένα άλλο άτομο – ήταν κι εκείνος εθελοντής – στους εισαγγελείς Διαφθοράς. Μιλήσαμε με την γραμματέα τους, φεύγει η γραμματέας τους και πάει να μιλήσει με κάποιο εισαγγελέα, βγαίνει έξω κι αντί να μας πάρει τα ονόματά μας, μας είπε να συμπληρώσουμε την καταγγελία μας περιγραφικά σε ένα χαρτι και να φύγουμε. Αυτό έγινε τέλος 2013 με αρχές 2014, δεν θυμάμαι μήνα», δήλωσε ο εθελοντής στο τέλος.