ΕΛΛΑΔΑ

Παρουσία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. η παραλαβή 44 νέων μοτοσυκλετών για την ενίσχυση της Άμεσης Δράσης

Παρουσία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. η παραλαβή 44 νέων μοτοσυκλετών για την ενίσχυση της Άμεσης Δράσης

Παρουσία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. η παραλαβή 44 νέων δίκυκλων μοτοσυκλετών για την ενίσχυση της Άμεσης Δράσης σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Μάλλιου, παρελήφθησαν σήμερα 44 νέες δίκυκλες μοτοσικλέτες υπηρεσιακού χρωματισμού, οι οποίες εντάσσονται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό την ενίσχυση της Άμεσης Δράσης σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Οι εν λόγω μοτοσικλέτες, αποκτήθηκαν με σύμβαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μέσω συγχρηματοδότησης Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας 2014-2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από αυτές, 34 κατανέμονται στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής και 10 στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί περισσότερες φωτογραφίες από την παραλαβή των νέων μοτοσικλετών:

Με αφορμή την παραλαβή των νέων μοτοσυκλετών, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας δήλωσε:

«Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης του αξιόμαχου της Ελληνικής Αστυνομίας παραλαμβάνουμε σήμερα 44 μοτοσικλέτες, που ενισχύουν και αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο τον αγώνα μας ενάντια σε κάθε μορφή εγκληματικότητας. Συνεχίζουμε αποφασιστικά με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος όλων των πολιτών».

Διαβάστε επίσης:

«Αθώο» το ύποπτο δέμα: Λήξη συναγερμού στο κέντρο της Αθήνας

Έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού σε κομμωτήριο στην Αχαρνών

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική: Πακέτο βόμβα προς την πρόεδρο Εφετών Θεσσαλονίκης