ΕΛΛΑΔΑ

Μακελειό στη Γλυφάδα: 1.404.000 τα χρήματα του Άρη σε κλεισμένο προθεσμιακό λογαριασμό στην Ελβετία

Μακελειό στη Γλυφάδα: 1.404.000 τα χρήματα του Άρη σε κλεισμένο προθεσμιακό λογαριασμό στην Ελβετία

Όλα τα νεότερα στοιχεία για το μακελειό στη Γλυφάδα 

Διευκρινίσεις για τα χρήματα στην Ελβετία του δράστη του μακελειού στη Γλυφάδα ήρθαν στη δημοσιότητα.

Το MEGA έκανε λόγο για προθεσμιακούς λογαριασμούς μεγάλης χρονικής διάρκειας από το 2021 μέχρι σήμερα. Κι ενώ χθες είχε ειπωθεί πως έμειναν 1.700 ευρω στο λογαριασμό της Ελβετίας και το 1.5 εκατ. ευρώ απλά διακινήθηκε μέσω του λογαριασμού, αυτό ανατρέπεται με τα νέα στοιχεία.

Ο λογαριασμός στην Ελβετία είναι στο όνομα του Αιγύπτιου , είναι προσωπικός του λογαριασμός και όπως αναφέρθηκε 1.404.000 είναι το ακριβές ποσό στο συγκεκριμένο λογαριασμό σε γνωστή τράπεζα στην Ελβετία, κλεισμένο σε προθεσμιακό λογαριασμό που ανανεώνεται κάθε 3 μήνες.

Στην ίδια τράπεζα υπάρχουν και λογαριασμοί της εταιρείας.

Επίσης αναφέρθηκε πως σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία στο λογαριασμό του Άρη στην Αθήνα μια υπάλληλος της εταιρείας ήταν συνδικαιούχος.

Τι ανέφερε ο δικηγόρος της Μαρίας και της Δέσποινας Καρνέση

«Η ταχύτατη επέμβαση της Αστυνομίας του χάλασε τα σχέδια», είπε ο δικηγόρος της Μαρίας και Δέσποινας Καρνέση, σχετικά με τον μακελάρη και την τριπλή δολοφονία στη ναυτιλιακή εταιρεία στην Γλυφάδα.

Ο Γιάννης Ηρειώτης είπε χαρακτηριστικά πως «ο δράστης πήγε αποφασισμένος να σκοτώσει. Πήγε με όπλα στο αυτοκίνητο του, δεν τσακώθηκε και εκείνη την στιγμή άρπαξε ένα μαχαίρι», ενώ σχετικά με το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας είπε ότι «εξωτερικούς χώρους κατέγραφαν οι κάμερες, αλλά τι να δει κανείς; Ένας άνθρωπος πήγε με δύο όπλα, αποφασισμένος να σκοτώσει».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος συμπλήρωσε ότι «από ό,τι μου είπαν εργαζόμενοι, η ταχύτατη επέμβαση της Αστυνομίας, που έφτασε σε δύο λεπτά, προφανώς του χάλασε τα σχέδια. Γίνονται σκέψεις ότι είχε σκοπό να πάρει όμηρο την κ. Δέσποινα και δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να κάνει. Θα ήταν μεγαλύτερη τραγωδία κατά την εκτίμηση μου αν δεν υπήρχε η ταχύτατη παρέμβαση της Αστυνομίας».

«Δεν υπήρχε καμία ενημέρωση από την οικογένεια για οποιαδήποτε απειλή από τον Αιγύπτιο εναντίον της», επεσήμανε ο Γιάννης Ηρειώτης, περιγράφοντας πως υπήρχε ένα χαλαρό κλίμα στην εταιρεία κατά τη διάρκεια συναντήσεων του με τα τρία θύματα του Αιγύπτιου και την Δέσποινα Καρνέση.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι σύμφωνα με τα όσα γνωρίζει η Δέσποινα Καρνέζη είτε κλειδώθηκε σε μια τουαλέτα γραφείου για να μην την προσεγγίσει ο Αιγύπτιος είτε ο δράστης ήταν εκείνος που την κλείδωσε σε συγκεκριμένο δωμάτιο, μαζί με ακόμη μια γυναίκα, έχοντας άλλα πράγματα στο μυαλό του για τη συνέχεια, που όμως δεν υλοποιήθηκαν χάρη στην άφιξη των αστυνομικών σε μόλις δύο λεπτά μετά από την κλήση στην Άμεση Δράση.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Ηρειώτης τόνισε πως «δεν υπάρχει καμία εξήγηση για το έγκλημα», ενώ επισήμανε ότι «περιμένουμε την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών», προκειμένου να φανεί αν υπήρξαν τηλεφωνήματα ή συναντήσεις του 76χρονου Αιγύπτιου πριν από την τριπλή δολοφονία.