ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: «Το παιδί ήταν πολύ καταπιεσμένο» - Τι λένε για τον πατροκτόνο με το αλυσοπρίονο

Τρίκαλα: «Το παιδί ήταν πολύ καταπιεσμένο» - Τι λένε για τον πατροκτόνο με το αλυσοπρίονο

Τρίκαλα: Νέες αποκαλύψεις για το φρικτό έγκλημα με δράστη έναν 46χρονο και θύμα τον ίδιο του τον πατέρα

Για έναν πολύ καταπιεσμένο άνθρωπο κάνει λόγο η θεία και ο θείος του 46χρονου που αποκεφάλισε τον πατέρα του στα Τρίκαλα.

«Ήταν πολύ καταπιεσμένο παιδί. Είχε αργήσει να κάνει παιδί και το είχε όλο μη και μη. Είχε αδυναμία στην μαμά του. Πέθανε η μάνα του, την αγαπούσε πολύ. Τώρα τι του έφταιγε, ποιος ξέρει; Δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ από την κηδεία της μητέρας του και μετά. Θα πάει στο ψυχιατρείο. Τόσο μίσος; Τόσο;», ανέφερε η θεία του 46χρονου στο STAR.

«Ήταν γλυκό παιδί. Ό,τι ήθελες το έκανε. Είχαν καυγαδάκια χρόνια. Δεν ξέρω τι συνέβη. Πώς φτάσανε σε αυτό το σημείο. Δεν το χωράει το μυαλό μου. Ο πατέρας του τον μάλωνε συνέχεια. Το παιδί μεγαλώνοντας, σιγά-σιγά ήθελε να πάρει το μαγαζί. Ό,τι έλεγε το παιδί, ήταν αντίθετος ο πατέρας. Δεν άφηνε το παιδί να πάρει πρωτοβουλίες», ανέφερε ο γαμπρός του 77χρονου στο STAR.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον πατροκτόνο

Ανακοίνωση για την φριχτή δολοφονία που σόκαρε το πανελλήνιο στα Τρίκαλα, εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Αναλυτικά:

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, για ανθρωποκτονία με δόλο, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης κ. Ανακριτή Τρικάλων.

Ειδικότερα, χθες (18-02-2024) το μεσημέρι, κατόπιν ειδοποίησης από τον κατηγορούμενο, αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα σε κατάστημα-επιχείρηση στα Τρίκαλα, όπου εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος, καθώς και πτώμα ημεδαπού άνδρα.

Ο δράστης έφερε τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Από τον χώρο κατασχέθηκαν ένα αλυσοπρίονο, είδη ρουχισμού, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα από την κατοχή του κατηγορούμενου.

Προσπάθησε να κόψει το κεφάλι του ο 46χρονος που τεμάχισε τον πατέρα του

Αδιανόητη τροπή παίρνει το άγριο έγκλημα στα Τρίκαλα, όπου ένας 46χρονος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθησε να κόψει και το δικό του κεφάλι μετά τη στυγερή δολοφονία!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στον ΑΝΤ1, ο 46χρονος αφού έκοψε με το αλυσοπρίονο το κεφάλι του πατέρα του, προσπάθησε να του κόψει και τα χέρια, ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να κόψει και το δικό του κεφάλι με το αλυσοπρίονο.

Αυτό μάλιστα εξηγεί και το βαθύ τραύμα που είχε στον αυχένα ο 46χρονος, με τις Αρχές να πιστεύουν πως προηγήθηκε πάλη με τον πατέρα του ωστόσο ήταν αυτοτραυματισμός και μάλιστα με το αλυσοπρίονο...

Πατέρας και γιος είχαν φύγει από το σπίτι της οικογένειας το τελευταίο διάστημα, μετά τον θάνατο της μητέρας του δράστη και συζύγου του θύματος, μένοντας πλέον μονίμως στην βιοτεχνία τους με καρέκλες, στα Τρίκαλα

Ο 46χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων ενώ λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταφερθεί στη Λάρισα.