ΕΛΛΑΔΑ

Κορινθία: Άφαντα τα παιδιά του παλαιοχριστιανού - Γιατί δεν εμφανίζεται η μητέρα τους

Κορινθία: Άφαντα τα παιδιά του παλαιοχριστιανού - Γιατί δεν εμφανίζεται η μητέρα τους

Οι αστυνομικοί έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους σε σπίτια συγγενών αλλά και στην περιοχής της Κορινθίας, όπου ήταν το λαγούμι που διέμεναν

Άφαντα εξακολουθούν να είναι τα ανήλικα παιδιά της οικογένειας των παλαιοχριστιανών. Οι έρευνες των αστυνομικών για τα παιδιά και τη μητέρα τους παραμένουν άκαρπες και κανείς δεν ξέρει πού κρύβονται.

Οι αστυνομικοί έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους σε σπίτια συγγενών αλλά και στην περιοχής της Κορινθίας, όπου ήταν το λαγούμι που διέμεναν. Μιλώντας στο MEGA η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τους αναζητούμε όχι γιατί είναι καταζητούμενοι, αλλά για να διαπιστωθεί ο αριθμός των τέκνων της οικογένειας, οι συνθήκες διαβίωσής τους κι εάν αυτά τα παιδιά πήγαιναν σε σχολείο».

Στο μεταξύ, ο 45χρονος παλαιοχριστιανός και η σύζυγός του αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της φθοράς ξένης περιουσίας και σωματικών βλαβών κατά αστυνομικών και έτσι πρέπει να δίνουν το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα. «Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να τους βρούμε. Χθες έπρεπε τα ενήλικα μέλη της οικογένειας να εμφανιστούν στο αστυνομικό τμήμα, καθώς υπήρχε περιοριστικός όρος που αφορά την πρώτη φορά που συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. για απείθεια, σωματικές βλάβες κατά αστυνομικών και φθορά ξένης περιουσίας» εξήγησε η κυρία Δημογλίδου.

Παρ’ όλα αυτά «δεν εμφανίστηκαν ως όφειλαν και θα ενημερωθούν οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές», συμπλήρωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Τι λέει η γυναίκα του παλαιοχριστιανού

Την ίδια στιγμή, πάντως, η μητέρα των παιδιών όρισε ξεχωριστό νομικό σύμβουλο από εκείνον που εκπροσωπεί τον σύζυγό της. Μιλώντας στο Star, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να προστατευθώ εγώ και τα παιδιά μου. Βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Όλη η οικογένεια είμαστε ενωμένοι».

Στο ερώτημα γιατί δεν αποκαλύπτει πού βρίσκεται, λέει ότι φοβάται. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, η μητέρα, η οποία είναι έγκυος και έχει μαζί της τα δύο από τα τρία ανήλικα παιδιά της, θα εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα την ερχόμενη Τρίτη, όταν και θα δικαστεί για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και σωματικές βλάβες για όσα έγιναν στο λαγούμι στις 12 Φεβρουαρίου.

Πάντως, αποκλείει κάθε ενδεχόμενο αιμομιξίας.