ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιοχριστιανοί: «Πρέπει να προστατευθούμε, όλη η οικογένεια είμαστε ενωμένοι», λέει η μητέρα

Παλαιοχριστιανοί: «Πρέπει να προστατευθούμε, όλη η οικογένεια είμαστε ενωμένοι», λέει η μητέρα

Η σύζυγος του Μανώλη, του πατέρα της οικογένειας παλαιοχριστιανών, «έσπασε» τη σιωπή της.

Παραμένει άγνωστη η τοποθεσία της εγκύου συζύγου και των δύο ανηλίκων παιδιών ηλικίας 6 και 13 ετών του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, του πατέρα της οικογένειας παλαιοχριστιανών.

Η σύζυγος, παρά το γεγονός ότι παραμένει άφαντη, όρισε δικηγόρο και μάλιστα διαφορετικό από αυτόν που εκπροσωπεί τον πατέρα. «Πρέπει να προστατευθώ εγώ και τα παιδιά μου. Βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Όλη η οικογένεια είμαστε ενωμένοι», τόνισε, μιλώντας στο STAR.

Στο ερώτημα γιατί δεν εμφανίζεται, η απάντηση μέσω του δικηγόρου της είναι ότι φοβάται πως λόγω της δημοσιότητας που έλαβε η υπόθεση, όπως έχει εξελιχθεί, θα διαλυθεί η οικογένειά τους.

Με διπολική διαταραχή ο πατέρας των παλαιοχριστιανών

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα, ο Μανώλης μιλώντας στο ΑΝΤ1 γνωστοποίησε πως αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και ειδικότερα πως πάσχει από διπολική διαταραχή, την οποία διαπίστωσε όταν συγκέντρωσε τα απαραίτητα έγγραφα για τη μετάταξή του από τον δήμο Ηλιούπολης σε εκείνον της Ερέτριας.

«Έχω διαγνωστεί με διπολική διαταραχή αλλά δεν χρειάστηκε να νοσηλευτώ. Εμένα με ωφελούσε ο καθαρός αέρας και η ηρεμία σχετικά με αυτό που έχω. Την πιστοποίηση την έβγαλα για να κάνω την μετάταξή μου. Τους έκανα χάρη γιατί θα μπορούσα να πάρω σύνταξη και να μην δουλεύω. Αλλά νιώθω ακόμα παραγωγικός δεν θα ήθελα να βγω το δρόμο και να λένε ότι είμαι 45 χρονών και έχω πάρει σύνταξη. Για μια πολύ απλή υπόθεση εφαρμόστηκε όλη η αυστηρότητα του νόμου σε μένα και την οικογένειά μου. Σύρθηκα στα δικαστήρια με βαρυποινίτες», ανέφερε ο παλαιοχριστιανός Μανώλης.

Σχετικές ειδήσεις