ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιοχριστιανοί: Αντίστροφη μέτρηση για τη σύζυγο και την κόρη - Τους περιμένει το Α.Τ. Κορίνθου

Παλαιοχριστιανοί: Αντίστροφη μέτρηση για τη σύζυγο και την κόρη - Τους περιμένει το Α.Τ. Κορίνθου

Ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών αποκάλυψε ότι πάσχει με διπολική διαταραχή - Εξακολουθούν να αγνοούνται η σύζυγος και τα παιδιά

Λήγει σήμερα η προθεσμία για να δώσει γενετικό υλικό ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών που ζούσε σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία, κάτι που ζητήθηκε με εισαγγελική εντολή.

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης επιμένει στην αντίθεσή του, τονίζοντας πως διαφωνεί με την όλη διαδικασία και επικαλείται λόγους «πίστης». Σε περίπτωση που όντως δεν πάει να δώσει γενετικό υλικό, τον λόγο θα έχουν οι εισαγγελικές αρχές.

Την ίδια ώρα όμως, ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης καθώς η σύζυγός του είναι κατηγορούμενοι για τα περιστατικά της 12ης Φεβρουαρίου, όπως η απείθεια, οι σωματικές βλάβες, η βία κατά υπαλλήλων. Πράγμα που σημαίνει ότι σήμερα οι δυο τους οφείλουν να δώσουν το «παρών» σε αστυνομικό τμήμα.

Εν τω μεταξύ, η σύζυγος του πατέρα των παλαιοχριστιανών καθώς και τα δύο παιδιά τους εξακολουθούν να αγνοούνται. Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 39χρονη σύζυγος του Μανώλη, η Σεβαστή αναμένεται να παρευρεθεί στο αστυνομικό τμήμα της Κορίνθου. Τα σενάρια θέλουν τη Σεβαστή και τα παιδιά να έχουν βρει καταφύγιο σε κάποιο μοναστήρι παλαιοχριστιανών, φοβούμενοι τη σύλληψή τους.

Με διπολική διαταραχή ο πατέρας των παλαιοχριστιανών

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα, ο Μανώλης μιλώντας στο ΑΝΤ1 γνωστοποίησε πως αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και ειδικότερα πως πάσχει από διπολική διαταραχή, την οποία διαπίστωσε όταν συγκέντρωσε τα απαραίτητα έγγραφα για τη μετάταξή του από τον δήμο Ηλιούπολης σε εκείνον της Ερέτριας.

«Έχω διαγνωστεί με διπολική διαταραχή αλλά δεν χρειάστηκε να νοσηλευτώ. Εμένα με ωφελούσε ο καθαρός αέρας και η ηρεμία σχετικά με αυτό που έχω. Την πιστοποίηση την έβγαλα για να κάνω την μετάταξή μου. Τους έκανα χάρη γιατί θα μπορούσα να πάρω σύνταξη και να μην δουλεύω. Αλλά νιώθω ακόμα παραγωγικός δεν θα ήθελα να βγω το δρόμο και να λένε ότι είμαι 45 χρονών και έχω πάρει σύνταξη. Για μια πολύ απλή υπόθεση εφαρμόστηκε όλη η αυστηρότητα του νόμου σε μένα και την οικογένειά μου. Σύρθηκα στα δικαστήρια με βαρυποινίτες», ανέφερε ο παλαιοχριστιανός Μανώλης.

Σχετικές ειδήσεις