ΕΛΛΑΔΑ

Αλμυρός: Γιος στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ο 52χρονος που απανθρακώθηκε σε τροχαίο

Αλμυρός: Γιος στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ο 52χρονος που απανθρακώθηκε σε τροχαίο

Ο 52χρονος ζούσε στην Ολλανδία, όπου εργαζόταν ως σεφ και είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από μια εβδομάδα για να τακτοποιήσει κληρονομικές υποθέσεις

Ο Γιώργος Τρικαλινός, γιος του καθηγητή και γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλμυρό Χρήστου Τρικαλινού που έφυγε από την ζωή τον περασμένο Μάιο, είναι ο 52χρονος που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, το βράδυ της Δευτέρας, κοντά στον Πλάτανο Αλμυρού.

Ο 52χρονος ζούσε στην Ολλανδία, όπου εργαζόταν ως σεφ και είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από μια εβδομάδα για να τακτοποιήσει κληρονομικές υποθέσεις. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news, το αυτοκίνητο είχε κινητήρα υγραερίου και γι’ αυτό εξερράγη σε χρόνο ρεκόρ. Ο 52χρονο οδηγός Γιώργος Τρικαλινός δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου και αναμένεται να γίνει ταυτοποίηση με dna.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Τρικαλινός, είχε εντοπιστεί νεκρός επάνω στην καρέκλα του γραφείου του, έχοντας υποστεί ανακοπή τον περασμένο Μάιο.

Οι συγγενείς του τον έψαχναν για τρεις μέρες, όμως, δεν μπορούσαν να τον βρουν πουθενά και έτσι παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού του, όπου τον είδαν νεκρό στην καρέκλα του γραφείου του.

Ο Χρήστος Τρικαλινός αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.