ΕΛΛΑΔΑ

Στο κρατητήριο ο Σταμάτης Γαρδέλης

Στο κρατητήριο ο Σταμάτης Γαρδέλης

Τι συνέβη και ο ηθοποιός ο οποίος πρόσφατα νοσηλεύτικη σε ψυχιατρική κλινική, βρέθηκε κρατούμενος

Στα κρατητήρια βρίσκεται ο ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης, όπως αποκάλυψε αναρτώντας σχετικό βίντεο μέσα από το κελί.

Σύμφωνα με όσα είπε, σε τηλεφωνική επικοινωνία του με την εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, η κράτησή του αφορά σε διαμάχη για ένα οικόπεδο, ενώ λίγο αργότερα η συνομιλία διεκόπη καθώς τους κατασχέθηκε το κινητό.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Σταμάτης Γαρδέλης νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική.

«Δεν με βλέπω καλά! Από το ψυχιατρείο στο κρατητήριο… τι άλλο θα με βρει… Ζητάω να μάθω την αλήθεια… Οι ερωτήσεις μου ενοχλούν»!, είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Σήμερα είχα μία εξέταση αντιρρήσεων δασικού χάρτη, εγώ επιμένω ότι το οικόπεδό μου δεν είναι δασικό, του διπλανού δεν είναι δασικό και το δικό μου είναι…»!

Και συνέχισε : «Με έχουν εξαφανίσει. Με έχουν φτάσει στα όριά μου αυτά τα πράγματα! Καλύτερα μέσα στο κρατητήριο… Δεν θα με φιμώσετε εμένα!

Μου έχουν πάρει όλη μου τη ζωή, όλα μου τα λεφτά… Να μου πάρουν το σπίτι, έφτασα να μπω στο ψυχιατρείο… Χρωστάω στην εφορεία 80 χιλιάδες για ληξιπρόθεσμες οφειλές για ένα οικόπεδο που αγόρασα, το πήρα από το υποθηκοφυλακείο, το κάνω, το ράνω το δείχνω… Έχω χάσει τον ύπνο μου, πρέπει να λυθεί αυτή η ιστορία, έφτασα να έχω αυτοκτονικές τάσεις...»