ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στη Νίκαια: Αυτός είναι ο 39χρονος που έπεσε θύμα του 64χρονου πεθερού του

Δολοφονία στη Νίκαια: Αυτός είναι ο 39χρονος που έπεσε θύμα του 64χρονου πεθερού του

Ο 39χρονος σκοτώθηκε σήμερα το πρωί στη Νίκαια από τα πυρά του 64χρονου πεθερού του

Το φως της δημοσιότητας είδε η φωτογραφία του 39χρονου που έπεσε θύμα των πυροβολισμών στη Νίκαια, όταν ο 64χρονος πεθερός του τράβηξε τη σκανδάλη της καραμπίνας, ενώ λίγο μετά ο δράστης αυτοκτόνησε.

Η νέα οικογενειακή τραγωδία συνέβη σήμερα το πρωί στη Νίκαια, όταν ο 64χρονος ήρθε τα ξημερώματα από τη Θεσσαλονίκη, με τις αρχές να κάνουν λόγο για καρτέρι θανάτου. Το φονικό του 39χρονου γαμπρού έγινε έξω από το γκαράζ του σπιτιού του, ενώ λίγο νωρίτερα, κυκλοφόρησε στον Τύπο και η εικόνα του δράστη.

Ο 64χρονος θεωρούσε υπεύθυνο τον 39χρονο για τον χωρισμό του από τη σύζυγό του. Τον περίμενε να βγει από το γκαράζ του σπιτιού του και μόλις τον είδε βγήκε από το αυτοκίνητο, τον πυροβόλησε δύο φορές, στη συνέχεια έστρεψε το δίκαννο στο κεφάλι του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Όπως περιγράφει, μάλιστα, στην κάμερα του Newsbomb.gr, αυτόπτης μάρτυρας η δολοφονία του 39χρονου έγινε μπροστά στα μάτια του παιδιού του. Χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε: «Είδα έναν που φοράει σκούφο να κρατάει μια καραμπίνα και να ακούω κι έναν δεύτερο πυροβολισμό. Μετά τον δεύτερο πυροβολισμό τα ουρλιαχτά σταμάτησαν. Τα ουρλιαχτά ήταν του θύματος. Ακούω τη γυναίκα του θύματος από το μπαλκόνι να φωνάζει: “Στέλιο μπες, μπες μέσα” και “βοήθεια”».

Aνατριχιάζουν οι μαρτυρίες από συγγενείς και γείτονες που βρέθηκαν στο σημείο, οι οποίοι περιγράφουν τον 39χρονο σαν ένα εξαιρετικό παιδί, οικογενειάρχη και πολύ καλό άνθρωπο. Όσοι είχαν ακούσει για τον 64χρονο πεθερό, τον παρουσιάζουν σαν ένα νευρικό άνθρωπο, «πατέρα αφέντη» που κακοποιούσε την οικογένειά του και μόλις ένιωσε πως εγκαταλείφθηκε, έσπευσε για να εκδικηθεί τον «υπαίτιο».