ΕΛΛΑΔΑ

Νίκαια: «Μαμά, ένας κακός σκοτώνει τον μπαμπά», έλεγε ο γιος του 39χρονου

Νίκαια: «Μαμά, ένας κακός σκοτώνει τον μπαμπά», έλεγε ο γιος του 39χρονου
EUROKINISSI

Συγκλονίζουν οι νέες μαρτυρίες για την τραγωδία στη Νίκαια

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως για τη στιγμή της δολοφονίας του 39χρονου στη Νίκαια. Ο 64χρονος που ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη ήθελε να σκοτώσει τον γαμπρό του. Του είχε στήσει καρτέρι θανάτου γιατί τον θεωρούσε υπεύθυνο για την απομάκρυνση της συζύγου του από το σπίτι.

Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Η άγρια δολοφονία του 39χρονου έγινε λίγα λεπτά μετά τις 08:00 στην οδό Κυζίκου στη Νίκαια, όταν ο 39χρονος Στέλιος έβγαινε αμέριμνος από το σπίτι. Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει στο Newsbomb.gr όσα είδε να εκτυλίσσονται.

«Είδα έναν που φοράει σκούφο να κρατάει μια καραμπίνα και να ακούω κι έναν δεύτερο πυροβολισμό. Μετά τον δεύτερο πυροβολισμό τα ουρλιαχτά σταμάτησαν. Τα ουρλιαχτά ήταν του θύματος. Ακούω τη γυναίκα του θύματος από το μπαλκόνι να φωνάζει: “Στέλιο μπες, μπες μέσα” και “βοήθεια”».

Ο αυτόπτης μάρτυρας συνεχίζει: «Βλέπω τον δολοφόνο να φεύγει λίγο προς τα πάνω να επιστρέφει ξανά πίσω, να κοιτάει προς το σπίτι του θύματος και να ακούω κι έναν τρίτο πυροβολισμό. Μετά από αυτό τον χάνω.

Προφανώς ήταν ο πυροβολισμός που αυτοκτόνησε κι έπεσε. Όσον ήμουν μαζί, η σύζυγος του θύματος στους αστυνομικούς περιέγραφε τα γεγονότα και το χειρότερο που είπε είναι ότι το θύμα έβγαλε το αυτοκίνητο για να πάει το παιδί του στο νήπιο, το παιδάκι ήταν στο μπαλκόνι, είδε τη σκηνή και φώναζε “μαμά – μαμά ένας κακός σκότωσε τον μπαμπάς μας”».

Η κραυγή του πατέρα του 39χρονου

Μόλις έγινε γνωστή η νέα τραγωδία, ο πατέρας του 39χρονου έφτασε στο σημείο της δολοφονίας. Δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που είχε βρει την οικογένειά του. Κάθεται για λίγα λεπτά και ενημερώνεται για όσα έγιναν. Τον παρηγορούν συγγενείς του. Όμως, γυρίζει το κεφάλι και ξεσπά με μια κραυγή: «Στέλιο μου», φωνάζει.

Τους πυροβολισμούς άκουσε μία γυναίκα, η οποία ειδοποίησε την αστυνομία, με άνδρες της Άμεσης Δράσης να φτάνουν επί τόπου, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής.

«Στέλιο γύρνα πίσω»

Στο σημείο, λίγο μετά το φονικό, βρέθηκε και ένας γείτονας του ζευγαριού και περιγράφει στην κάμερα το ανατριχιαστικό σκηνικό.

«Εγώ τη σύζυγο την είδα όταν έφτασα και ήταν τα θύματα κάτω. Η γυναίκα ήταν στο μπαλκόνι και οδυρόταν ''βλέπω τον πατέρα μου, βλέπω τον άνδρα μου''. Αυτή τη σκηνή είδα. Όταν έγινε, αυτή φώναζε ''Στέλιο γύρνα πίσω''.», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όταν ο ίδιος έφτασε στο σημείο, είδε μπροστά του τους δύο άνδρες νεκρούς στο έδαφος και δίπλα τους, τα όπλα του φονικού.

«Ανέβαινα το πρωί και άκουσα ένα θόρυβο. Φθάνοντας σε αυτό εδώ το σημείο βλέπω δύο ανθρώπους πεσμένους. Ο ένας να είναι μέσα στο παντοπωλείο, χτυπημένος στο κεφάλι και ο άλλος, ο πεθερός, στο πεζοδρόμιο. Και αυτός ξάπλα, η καραμπίνα αριστερά του και ένα κατσαβίδι. Και πιο πάνω είδα δύο κάλυκες, δύο φυσίγγια», κατέληξε.

Σχετικές ειδήσεις