ΕΛΛΑΔΑ

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: «Βόμβα» με τον θάνατό της - Επιμένει ο αυτόπτης μάρτυρας

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: «Βόμβα» με τον θάνατό της - Επιμένει ο αυτόπτης μάρτυρας

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Θρίλερ δίχως τέλος για την 53χρονη γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή στον Πόρο

Δεν έχει τελειώσει το θρίλερ με τον θάνατο της Σταυρούλας Γκουγκουλιά, παρά το γεγονός πως εντοπίστηκε η σορός της μετά την εξαφάνισή της από τον περασμένο Αύγουστο.

Όπως αναφέρει μάρτυρας στο «Φως στο Τούνελ», είδε την Σταυρούλα να έρχεται στην παραλία και να μπαίνει για κολύμπι, τη βραδιά της εξαφάνισής της. Δεν έδωσε μεγάλη σημασία, όπως λέει, αλλά αυτό που θυμάται είναι πως ήταν μόνη της και δεν την είδε να μιλάει στο κινητό της.

Τα μπουκάλια με νερό που βρέθηκαν στο σημείο, όπως αναφέρει ο μάρτυρας, τα είδε το επόμενο πρωί που πήγε και πάλι στην παραλία.

«Εγώ έφυγα από την παραλία εκεί γύρω στις 10. Εγώ ήμουν με παρέα, δίπλα είχε μουσική και μου φαίνεται ότι ήταν Σαββατόβραδο, αν θυμάμαι καλά. Εκεί έχει δυο ταβέρνες δεξιά και αριστερά και ήταν γεμάτες από κόσμο εκείνο το βράδυ. Είχε πολύ κόσμο αλλά ποιος θα έδινε σημασία για το ποιος ήταν εκεί. Εμείς ήμασταν στο πάρκινγκ. Εκεί είναι το πάρκινγκ. Εγώ την είδα, εμένα μου έκανε εντύπωση, η γυναίκα ήταν κολυμβήτρια, αυτό μου έκανε εντύπωση».

Παραμένει στα αζήτητα η σορός της

Στα αζήτητα παραμένει η σορός της Σταυρούλας Γκουγκουλιά, της αγνοούμενης από την Κυψέλη που το πτώμα της ταυτοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες, έξι μήνες αφότου χάθηκαν τα ίχνη της.

Παρόλο που η σορός έχει ταυτοποιηθεί και θα έπρεπε να έχει ταφεί, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί και παραμένει στον θάλαμο του νεκροτομείου Πειραιά, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Ζήνα το βράδυ». Τη σορό είχε αναλάβει να παραλάβει ο πατριός της Σταυρούλας, προκειμένου να ταφεί. Ωστόσο, από το νεκροτομείο Πειραιά ισχυρίζονται ότι κανείς δεν έχει ζητήσει ακόμα να πάρει τη σορό.