ΕΛΛΑΔΑ

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Θρίλερ με το άτομο που συναντήθηκε πριν πεθάνει - Το σημείωμα που βρέθηκε

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Θρίλερ με το άτομο που συναντήθηκε πριν πεθάνει - Το σημείωμα που βρέθηκε

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Το άτομο με το οποίο βρέθηκε η 53χρονη πριν εντοπιστεί νεκρή, αναζητούν οι Αρχές

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της Σταυρούλας Γκουγκουλιά έκανε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Ένα σημείωμα που βρέθηκε στην τσάντα έριξε φως σε πολλά αναπάντητα ερωτήματα καθώς είναι μια απόδειξη για φαγητό δύο ατόμων, κάτι που σημαίνει πως πριν πεθάνει η Σταυρούλα ήταν με κάποιο άτομο το οποίο και αναζητείται από τις Αρχές.

Παράλληλα, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος με κατεύθυνση από Πειραιά προς Γλυφάδα κοντά σε γνωστό ξενοδοχείο του Παλαιού Φαλήρου, οδηγός ταξί αποβίβασε το Σάββατο 19 Αυγούστου λίγο μετά τις 6 το απόγευμα τη Σταυρούλα Γκουγκουλιά.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του στο «Τούνελ» τη μετέφερε στην παραλία Εδέμ συχνά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής, αναφέρουν ότι στην τσάντα της υπήρχε και ένα σημείωμα που έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών μαζί με δελτίο παραγγελίας για φαγητό από κάποια ταβέρνα δύο ατόμων.

Επιμένει αυτόπτης μάρτυρας

Όπως αναφέρει μάρτυρας στο «Φως στο Τούνελ», είδε την Σταυρούλα να έρχεται στην παραλία και να μπαίνει για κολύμπι, τη βραδιά της εξαφάνισής της. Δεν έδωσε μεγάλη σημασία, όπως λέει, αλλά αυτό που θυμάται είναι πως ήταν μόνη της και δεν την είδε να μιλάει στο κινητό της.

Τα μπουκάλια με νερό που βρέθηκαν στο σημείο, όπως αναφέρει ο μάρτυρας, τα είδε το επόμενο πρωί που πήγε και πάλι στην παραλία.

«Εγώ έφυγα από την παραλία εκεί γύρω στις 10. Εγώ ήμουν με παρέα, δίπλα είχε μουσική και μου φαίνεται ότι ήταν Σαββατόβραδο, αν θυμάμαι καλά. Εκεί έχει δυο ταβέρνες δεξιά και αριστερά και ήταν γεμάτες από κόσμο εκείνο το βράδυ. Είχε πολύ κόσμο αλλά ποιος θα έδινε σημασία για το ποιος ήταν εκεί. Εμείς ήμασταν στο πάρκινγκ. Εκεί είναι το πάρκινγκ. Εγώ την είδα, εμένα μου έκανε εντύπωση, η γυναίκα ήταν κολυμβήτρια, αυτό μου έκανε εντύπωση».

Παραμένει στα αζήτητα η σορός της

Στα αζήτητα παραμένει η σορός της Σταυρούλας Γκουγκουλιά, της αγνοούμενης από την Κυψέλη που το πτώμα της ταυτοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες, έξι μήνες αφότου χάθηκαν τα ίχνη της.

Παρόλο που η σορός έχει ταυτοποιηθεί και θα έπρεπε να έχει ταφεί, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί και παραμένει στον θάλαμο του νεκροτομείου Πειραιά, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Ζήνα το βράδυ». Τη σορό είχε αναλάβει να παραλάβει ο πατριός της Σταυρούλας, προκειμένου να ταφεί. Ωστόσο, από το νεκροτομείο Πειραιά ισχυρίζονται ότι κανείς δεν έχει ζητήσει ακόμα να πάρει τη σορό.