ΕΛΛΑΔΑ

Οργή και αγανάκτηση από τους σεισμοπαθείς του Τυρνάβου τρία χρόνια μετά

Οργή και αγανάκτηση από τους σεισμοπαθείς του Τυρνάβου τρία χρόνια μετά
Φωτ.: onlarissa.gr

Οι σεισμοπαθείς ζουν ακόμη σε κοντέινερ 

Με μπροστάρη τον ίδιο τον δήμο Τυρνάβου οι σεισμόπληκτοι της περιοχής διαδήλωσαν σήμερα ζητώντας αποζημιώσεις τρία χρόνια μετά το πέρασμα του Εγκέλαδου.

Οι σεισμοπαθείς μιλούν για κοροϊδία καθώς μένουν ακόμη σε κοντέινερ.

Όπως αναφέρει το Onlarissa.gr στους δρόμους βγήκαν σήμερα το μεσημέρι στον Τύρναβο οι σεισμοπαθείς της περιοχής, σε ένα συλλαλητήριο που διοργάνωσε ο δήμος Τυρνάβου στην κεντρική πλατεία της πόλης.

«Οι σεισμόπληκτοι του Δήμου Τυρνάβου δεν ανέχονται άλλη κοροϊδία. Τρία χρόνια μετά τον καταστροφικό σεισμό δεν δέχονται να μένουν άλλο σε κοντέινερ και «κίτρινα» σπίτια, να μην έχουν πάρει επαρκείς αποζημιώσεις, να φοβούνται ένα νέο σεισμό. Θέλουν έργα και όχι άλλες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, προκειμένου να μπορέσουν να μείνουν στον τόπο τους σε ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες», ανάφερε η σχετική ανακοίνωση.

Ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Στ. Τσικριτσής τόνισε ότι οι σεισμοπαθείς ακόμη μένουν στα κοντέινερ και χρειάζονται υποστήριξη τρία χρόνια μετά το σεισμό.

Ο σεισμοπαθής κ. Βάιος Τούλας τόνισε ότι πέρασαν όλο αυτό το διάστημα όλοι οι πολιτικοί, αλλά έδωσαν μόνο υποσχέσεις και όχι πράξεις.