ΕΛΛΑΔΑ

Ερμού: «Μου κόπηκαν τα πόδια...» λέει ο πατέρας της 22χρονης - Πώς έφτασε Αθήνα ο Ιρακινός δράστης

Ερμού: «Μου κόπηκαν τα πόδια...» λέει ο πατέρας της 22χρονης - Πώς έφτασε Αθήνα ο Ιρακινός δράστης

Τι είπε στον ΣΚΑΪ ο πατέρας της νεαρής που δέχθηκε επίθεση στην Ερμού – Πως ήρθε στην Ελλάδα ο δράστης

Σοκαρισμένη η Αθήνα για την επίθεση με μαχαίρι στον πιο κεντρικό δρόμο, την Ερμού.

Η 22χρονη πήγαινε στη δουλειά της όπου εργάζεται ως πωλήτρια σε κατάστημα ρούχβν και την ώρα που έμπαινε δέχθηκε δύο μαχαιριές στην πλάτη από τον 42χρονο Ιρακινό, ο οποίος συνελήφθη αμέσως.

«Η κόρη μου πήγαινε στη δουλειά της και μάλιστα βρισκόταν 100 μέτρα απόσταση από τον προορισμό της. Μου κόπηκαν τα πόδια όταν μου το ήμουν και μάλιστα ήμουν στο τιμόνι της νταλίκας, καθώς είμαι οδηγός», είπε ο πατέρας της μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον πατέρα της κοπέλας και πληροφορίες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας η κοπέλα φαίνεται να γλίτωσε τα χειρότερα από το σακίδιο πλάτης, καθώς το μαχαίρι που της κάρφωσε ο Ιρακινός βρήκε στην ωμοπλάτη και όχι προς την καρδιά.

Ο Ιρακινός είχε φθάσει στην Αθήνα μόλις μια ημέρα πριν την επίθεση. Στην κατοχή του οι Αστυνομικοί εντόπισαν ένα διαβατήριο Γερμανικών Αρχών και ο δράστης είχε έρθει από Σερβία. Όταν επιτέθηκε υποστήριξε ότι η κοπέλα ήταν πράκτορας και τον παρακολουθούσε.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη. Toυ ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.